A csúnya arcot leszámítva, melyek a leghátrányosabb tulajdonságok egy pasinál?
Ami hirtelen eszembe jut:
- Vékony csontú
Alacsony testszírszázalék mellett úgy néz ki, mint aki mindjárt átszakad, magas testzsír mellett még taszítóbb, az egyetlen megoldás számára az edzés, de általában alacsony a tesztoszteron-szintjük és csak kínkeservesen tudnak izmot felszedni.
A nők többsége kb így érez a 6,5 hüvelyknél kisebb csuklójú pasikkal kapcsolatban: [link]
- Keskeny vállú
Ezen nincs mit magyarázni. A vállszélesség a pasiknál olyan mint a magasság. Amíg nem abnormális, minél nagyobb, annál jobb.
- Alacsony
Sokkal kevésbé vészes, mint a fentiek, de semmiképpen sem előny.
- Fakó
Az ilyen pasinak napoznia vagy szoliznia kell ahhoz, hogy egészségesnek tűnjön, ám ezek öregítik a bőrt, nem egészségesek. A listán talán ez a legkevésbé vészes, de kétségkívül nem előnyös a fiatal nők többségénél.
- Ritkás, kopaszodó
Erre kár betűt pazarolni.
Annyit had jegyezzek meg - mielőtt mindenki elkezdene történetekkel bombázni, hogy hány olyan pasit ismer, aki ezek közül valamelyikkel rendelkezik, de gyönyörű bnője van - hogy egy szóval sem állítom, hogy ezek halálos ítéletet jelentenének, csak hogy nehezebb boldogulni velük. Egy bizonyos darabszám felett (amit olyan 4-re tennék) pedig tényleg szinte lehetetlen.
Szia
Ez nem egészségi probléma, hanem szellemi. Az ápolatlanságra gondolok, a fiatalok körében a kiközösített egyedek nehezebben találnak barátnőt is, mert, ha nem jár el otthonról, nem igazán keresik a társaságát, akkor nem is akar tetszeni majd senkinek sem. Tehát nincs motiváció.
nálam a higiénia hiánya az az elsődleges kizáró ok, lásd a fogakat nem tartja rendben-undorodok a sárga vagy rothadó fogsortól uhh most is kiráz a hideg :), zsíros haj, fekete vagy hosszú köröm, koszos ruhák,büdös lehellet,testszag, nah én ezektől menekülök.
külső ami nem jön be: vékony boka, nah az ciki egy pasinál, tudom nem tehetnek róla. keskeny hát az se bejövős. meg azt se bírom, ha a fül egybenő a nyakkal, az annyira fura, erről sem tehet persze senki,de nekem nem tetszik. meg a túl keskeny ajkak az se kedvenc, a húsos szép ajkú pasik jól csókolnak általában.
belsőre: agresszív, mitugrász típus, unintelligens, humortalan, állandóan panaszkodó, anyuci kicsifia típus jáj azt soha többé :D
4:
Akkor én meg miért tapasztalom azt, hogy a legsikeresebb csajozók az ismerőseim közül mind alacsony, de nagyszájú férfiak, míg a magasak általában nem nagyon sikeresek ebben, legalábbis ha a rövidtávú kapcsolatpkat nézzük.
#8: Valószínűleg azért, mert rossz megfigyelő vagy. Az oldalon sorban panaszkodnak az alacsony férfiak, az én környezetemben is. Egyikük sem tud felszedni egy csajt sem. Az ismerőseim környezetében is ez a helyzet. A felmérések is ezt mutatják.
Kérdés az, hogy hány centit tartasz alacsonynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!