Kéregető a gyorsétteremben? Miért lesznek egyre agresszívabbak?
Amit ma láttam, az eddig a legalja mindennek. egyszerűen besétál és körbekunyerál. Milyen jogon zavar másokat evés közben? Biztonsági őr ilyenkor persze sehol. Mikor csinálnak már ezekkel a hálátlan nyomulós kéregetőkkel valamit?
Félreértés ne essék, nem az zavar, hogy bárhol ott van. Mindenki bejárkálhat, ő is, nem ez a gond. Velem aztán egy asztalhoz is ülhetne, ha nem azt kéne nézni, hogy mikor fog leszólítani, szinte kienni a falatot a számból! Nem azért megy be valaki a nyílt utcáról, hogy ott - elméletileg nyugalomban - ugyanúgy mindenki odamenjen és lehúzza.
Libsi. Te normális vagy?!
De szerintem azt se tudod mit jelent, csak ugatsz. Tipikus majom vagy aki mindig libsizik, de fingja sincs, hogy mit is jelent és hogy jön ez ide?
Mentem, és remélem azt a sorsot kapjátok amilyenek vagytok és amit megérdemeltek!
Még jó, hogy nem az dönti el, hogy valaki jó-e vagysem, hogy sajnálja-e azokat, akik mások jóindulatán élősködnek.
Szép napot!
#21:
Aki itt ugat, az te vagy, majomparádé, észre sem veszed magadat.
Fogj egy kötényt és állj be levest osztani, ja az már nem megy, mi? Te kis empátiakapitány. :D
Ez nem az empátiűról szól. Én, mint dolgozó ember nem szórhatom el a fél fizetésem kéregetőkre, csak, mert jófej vagyok. Ha adok (kamaszként párszor lejmoltak tőlem, elment az ebédpénzem, zsebpénzem ilyenekre), akkor az sosem elég. Ha nem adok, akkor egy utolsó szemét vagyok.
Igenis ne jöjjön be a kéregő utánam se a gyorsétterembe, se a boltba. Nekem is volt már ilyen tapasztalatom, biztonsági őr ott volt ugyan, de egy szót sem szólt, míg a csövi néger ott ócsárolt, hogy én semmibe vettem. (Be volt dugva a füles, az elején nem is hallottam, hogy hozzám beszél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!