Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek normális ez?

Szerintetek normális ez?

Figyelt kérdés

13 éves fiú vagyok és az lenne a problémám hogy ez normalis gondolkodás az én koromban ... Na szóval érdekelnek a drogok , a pénzhamisítás a csalás .. Sokszor keverdtem már bajba egyszer majdnem voltam rendőrségen bunyó moatt de ez nemlényeges.

Neha szokok olyan dolgokról abrándozni ,hogy hogyan ölök meg valakit majd , hogy hogyan csonkítom meg .

Tudom nemnormális egyszerűen csak jönnek a gondolatok.

Az egyik nagy álmom közé sorolódik hogy egyszer kirabolok egy bankot és hogy az összes penzemet elszórm fegyverekre ,drogokra , meg mindenre ...

Magyarul nagyon sok illegalis dolog érdekel és félek hogy ez egyszer előtör belőlem ....

szerintetek mitkéne csinálnom?

2016. nov. 14. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam olyanokon gondolkozni, hogy bejön egy tolvaj cigány a kertbe, aztán mit fogok vele csinálni. Kezdj el sportolni (futni, gyúrni, esetleg Crossfit) abban le fogod vezetni a feles energiáidat és eltereli a gondolataidat ...illetve célt ad, amiért lehet küzdeni.
2016. nov. 14. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Jézusom................

Pszichiátert, de azonnal! Már tegnap is késő lett volna!

Szüleid???

2016. nov. 15. 05:32
 3/4 A kérdező kommentje:
A szüleim meghaltak...
2016. nov. 16. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ok, pszichiátert, de gyorsan.
2016. nov. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!