Az normális, hogy jól esik néha depizni?
Figyelt kérdés
12/l2016. nov. 12. 19:10
1/8 anonim válasza:
Nem. A depresszió egy betegség, a depizés me nyavalygás, de épp olyan nem normális állapot.
2/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki csinálja de ha túlzásba esel az káros...úgy hívják hogy önsajnálat :)
3/8 A kérdező kommentje:
hát lehet nem a depizés a legmegfelelőbb jellemzés. Az önsajnálat meg túlzás. Szomorú zenéket hallgatok és sírok...
2016. nov. 12. 20:16
4/8 anonim válasza:
Hasznos ha helyet adsz a negatívításnak heti kb.egy óra hosszára. Szóval amikor direkt elhatározod, hogy most egy órára...
Ennek az a előnye, hogy kevésbé vesz erőt rajtad ha a hét folyamán eszedbe jut valami lehúzó gondolat, megaztán, mivel Hetente egy órára kiélvezted a hét többi napján sokkal örömtelibb leszel, mivel nem elnyomtad...
A csak pozitív gondolkodók isten barmai.
5/8 anonim válasza:
Nosztalgiázásnak hívják.
Azért érzed, mert már nem tapasztalhatod többé.
Szomorkodni nem normális és nem kellemes.
6/8 anonim válasza:
Itt, ezen a plattformon?!
Teljesen normális!
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nem igazán...tudod lentebb leírtam hogyan értettem. A poén meg elég szar volt...
2016. nov. 15. 19:10
8/8 anonim válasza:
Akkor van baj,ha valakinek megfelelési kényszere van,meg bűntudata.Csináld azt,ami jólesik,ne másnak akarj megfelelni,mert a rabszolgája leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!