Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert annyira fontos egy...

Miert annyira fontos egy egyetemistanak a tablet?

Figyelt kérdés
Nyar ota azzal van a lanyunk, hogy neki kell egy tablett, mert szuksege van ra. Mondtuk neki, hogy telefonja van, laptopja van, minek meg tablett.
2016. nov. 13. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Előnyei lehetnek egy tabletnek telefonokkal/laptopokkal szemben:

-Hosszú üzemidő.

-Könnyen hordozható.

-Elég nagy képernyő így kényelmes rajta olvasni.

Viszont egyetemre szerintem teljesen felesleges.

-Jegyzetelni sokkal jobban lehet papíron, az így írt jegyzetek sokkal jobban meg is maradnak az ember emlékezetében.

-Előadásokon tökéletes figyelem elterelő, én bárkit láttam telefonnal, laptoppal, tablettel ülni az évek alatt, az többnyire csak netezgetett.

-Tanuláshoz jobb a laptop, jobb az ha valami az asztalhoz köt, esetleg be lehet menni könyvtárba, tanulószobába. De még laptoppal is a legtöbb ismerősömnél előjött a "befekszem az ágyba tanulni" helyzet, amiből 5 perc után csak alvás lett.

2016. nov. 13. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a baj? Nem gyerek, vegyen magának.
2016. nov. 13. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem laptop mellé felesleges. ha csak nem valami nagyon böhöm nagy laptop... ami ki sem fér mondjuk az előadóba, vagy cipelni egész nap nehéz...

amúgy ha átlagos, vagy könnyebb, kezelhetőbb laptopja van, akkor teljesen feleslegesnek tartom. laptop teljesen jó. lehet abba jegyzetelni gyorsan ha ez a gond, lehet rajta beadandót szerkesztgetni, könyvtárba is jó, chat-elni meg telefon tökéletes, meg barátokkal kapcsolatot tartani, vagy éppen zenét hallgatni. filmet nézni laptop...ahhoz egy tablet amúgy is kicsi... általában aki nálunk azt használ, az azért mert nincs laptopja... és vesz valami olcsó tabletet, kis billentyűzettel, aztán abba jegyzetel. de ha van egy rendes laptop, akkor az teljesen jó :)

2016. nov. 13. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Én megértem, miért szeretné - viszonylag kicsi, de lehet rajta azért olvasni, nem kell egy egész laptoptáska hozzá, hogy bevigye egyetemre, sokkal kevesebb cuccal kell mászkálnia.

De sztem nem létszükséglet.

2016. nov. 14. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!