Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kedves felhasználók itt a...

Pontpontvesszöcske12 kérdése:

Kedves felhasználók itt a gyakori kérdéseken! Csak szerintem lett irtózatosan rossz a világ, és régen jobb volt?

Figyelt kérdés
Nos ami azt illeti remélem nem csak a saját szubjektív véleményem szerint van így. Amint észrevettétek az ember azt hiszi magáról hogy ő az Isten. Hogy ő bármit megtehet. Főleg azzal hogy ellustul, és tönkreteszi a világot. Mindenhol hatalomra éhező őrült "vezetők", és miniszterek. Mindenki a hatalmat és a pénzt akarja. Az emberi ferde-hajlam még hab a tortán. Lehet hogy szubkultúrális a közösségük a melegeknek, leszbikusoknak, és az egynemű pároknak, de ők is felelősek az ember eszének felfordításáért. Hallgassatok meg, ha ezeknek lesz gyerekük valahogyan, kinek mondják hogy apu, vagy anyu? Utána vannak az úgynevezett "pávák" és celebek és az olyan lányok akik had ne mondjam hogy néznek ki. Ők fogják a jövőt irányítani? ŐK? Komolyan? A következő generáció? Olyan rossz hogy ezek a tények. Jó lenne rendbe hozni a haldokló világot. Szörnyű. Mindenki csak a rosszat akarja másnak. Tisztelet a minimális kivételnek. Nektek mi a véleményetek? (Szidást, gúnyolódást nem kérek, köszönöm! )

2016. nov. 11. 20:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Régen is voltak melegek, csak nem vállalták. Főleg értelmiségiek voltak azok. Írók, költők, stb.

Én első főnököm biszex volt, és abban az időben ezért nem lehetett volna abban a "pozícióban" amiben volt...de volt családja....2 gyerek, asszony, aztán közben eljárt férfiakhoz. Én úgy tudtam meg hogy a szomszédomhoz járt.

Amúgy miben volt jobb? Ha a technikát nézem jobb lett. Még 1993-ban első mobilom több havi fizetésemből vettem meg, 1998-ban első netem ilyen csatornalefolyó méretű csőben jött be, az első autóm meg egy opel kadett volt ami szétrohadt alattam. Azóta nem sorolom mi lett jobb...és fejlettebb....

2016. nov. 11. 21:23
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért arra válaszolhatnál, hogy miért lesz jobb attól a világ, ha egy melegből heteró lesz?

Vagy hogy ez a te életed hogyan is befolyásolja? Pl.: olcsóbb lesz tőle a benzin?

2016. nov. 11. 21:23
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Azok soha nem is voltak igazi "melegek". :-)

Félreértés ne essék, én teljes mértékig heteroszexuális vagyok, de nem ítélkezem a melegek fölött, csak azért, mert azok (az már más kérdés, hogy van köztük idióta is, de nekem aztán mindegy, kivel bújnak ágyba, ha nekem is meghagyják, hogy azzal bújjak ágyba, akivel én akarok).

Minden kornak megvolt a maga nehézsége, a maga mocska, és a maga szépsége, igazából egyik sem jobb a másiknál. Miattunk meg nem kell félteni a világot, apró porszem vagyunk mi ebben a hatalmas gépezetben. Tudtad például, hogy a Földön a felmelegedések és a lehűlések (nem a tél és a nyár, hanem ennél jóval globálisabb és tartósabb dolgokra gondolok) folyamatosan váltják egymást? Volt már nem egy jégkorszak és olyan is, hogy a sarkokon nem volt jég. Én még ezt sem rónám fel az emberiségnek, mert előttünk is volt ilyen. Oké, a minőségén változtathatunk, de ezt tudatossággal tudjuk megtenni, és erre a szülők tudják leginkább ránevelni a következő nemzedéket. Tudod, Napoleont valószínűleg még nem érdekelte, hogy szelektíven kellene gyűjteni a harctéri szemetet. :-)

A világ változik, de az ismereteink is változnak, és ennek tudatában tudunk mi is változtatni. A jövő pedig képlékeny, mi alakítjuk, és a mi utódaink, amilyenné neveljük őket, amilyen példát mutatunk.

2016. nov. 11. 21:25
 24/41 A kérdező kommentje:
Tudtok mondani ötleteket, hogy lehetne jó a világ? Úgy értem JÓ. Háború nélkül, rossz dolgok nélkül. Igazi élettel. Vagy ez csak egy álom?
2016. nov. 11. 21:26
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Az X-aktákban van egy rész, amikor Mulder azt hiszem egy dzsinntől azt kívánja, hogy legyen világbéke. Ez aztán úgy lett megoldva, hogy eltűnt az emberiség a Föld színéről. :D
2016. nov. 11. 21:28
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
De mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy nem degradálsz embereket mondjuk azért mert melegek. Nem kell ellenségeket teremteni, vannak azok amúgy is elegen. :)
2016. nov. 11. 21:30
 27/41 anonim ***** válasza:
Az emberi természetből fakadóan a büdös életben nem lesz "jó" a...há nem a világ, hanem a földi élet. Ezt el kell fogadni, ezen nem fog tudni senki változtatni.
2016. nov. 11. 21:32
 28/41 A kérdező kommentje:
Jó. Csak nehéz. Azt hittem kiskoromban csak nő és férfi van. Mikor megtudtam hogy ez nem így van... Hát kissé elszörnyedtem.
2016. nov. 11. 21:32
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is elszörnyedek olykor, mennyi korlátolt se ggfej van.
2016. nov. 11. 21:44
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az, hogy valaki meleg az nem változtat a nemén xd egy férfi férfit szeret és egy nő nőt. 2 férfi lesz akkor egy kapcsolatban vagy 2 nő, senki nem játszik szerepet:)

A transzvesztitizmus is megint más tészta, sokan összeolvasztják a kettőt mindenféle utánaolvasás nélkül.

2016. nov. 11. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!