Kiskorodban hogy viszonyultál a csiklandozáshoz?
Figyelt kérdés
A gyerekek ezt tényleg szeretik, élvezik?2016. nov. 8. 16:22
1/9 anonim válasza:
Elég furcsa, de mindig kacagtam közben, viszont rettenetesen gyűlöltem, úgy éreztem, mintha "megtámadnának".
2/9 anonim válasza:
Utáltam, ahogy biztos a többi gyerek is utálja, mert kellemetlen.
Ezért én soha nem csiklandoztam a gyerekem és mást sem.
3/9 anonim válasza:
TE hogy viszonyultál? Szeretted? Élvezted?
4/9 A kérdező kommentje:
Ez az általam legjobban utált dolgok majdnem legelső helyén szerepelt. Talán csak az olyan, gyerekek számára rettenetes dolgok előzték meg, mint a fogorvos.
2016. nov. 8. 16:29
7/9 anonim válasza:
Utolsó :D
Kérdező: sikítoztam, meg nevettem. Most, 27 évesen kevésbé élesen sikítozok, de nem változott.
8/9 anonim válasza:
Én visítva rohantam ha láttam hogy valaki csikizésre készül. Az egyik barátomnak még mostanába is az a szokása hogy mindig olyankor csikiz meg amikor nem számítok rá de multkor megszívta mert reflexből felpofoztam:)
9/9 anonim válasza:
Én kifejezetten utáltam, mert akkoruban valami irtó kellemetlen volt. Főleg azt amikor a szüleim csikiztek úgy hogy lefogták a karomat és belefújtak a hasamba. Az valami elképesztően szörnyű élmény volt, de ma már kifejezetten élvezem akárhogy is csikiznek, csak lehetőleg nő legyen ;) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!