Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt, hogy nagyon megszeretted...

Volt, hogy nagyon megszeretted egy tanárodat, hogy végül úgy viszonyultál hozzá, mintha legalábbis rokonod lenne?

Figyelt kérdés

Én nagyon szerettem az olasztanáromat gimiben, mindig felnéztem rá, és szörnyen csalódott voltam mindig mikor vége lett az órának (mert túl rövidnek tűnt), igyekeztem vele kommunikálni, látszólag ő is kedvelt, sokat beszélgettünk, sokat segített nekem, stb. A gimit tavaly fejeztem be, és azóta nem is hallottam felőle, és nagyon hiányzik. Írtam neki egyszer e-mailt, meg egyszer facebookon még tavaly szeptemberben, de nem válaszolt...

És most olyan rosszul érzem magam, hogy "elvesztettem". Barátaim sosem voltak, talán ezért...

Volt még valaki ilyen helyzetben? Mit csináljak?

2013. ápr. 15. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze,hogy volt,van is éppen.

De ha én egy férfi tanáromat szeretek akkor az nem csak barátság....

és annak különleges férfinek kell lenni.

2013. ápr. 15. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én úgy általánosságban kedveltem a tanáraimat, sokukra nagy szeretettel gondolok vissza a mai napig... De azért nem így, ahogy írod, ez már kicsit túlzásnak tűnik. :S
2013. ápr. 15. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, és a fent említett tanárom is az, leszbikus nem vagyok, tehát szerelemről nincs szó. Maximum rajongásról... :D Elismerem, kicsit túlzásba viszem, túlzottan kötődök hozzá, talán azért mert senkim nem volt általánosban és gimiben végig egyedül voltam, ő meg rendes volt velem... Csak sajnálom nagyon, hogy vége lett, csak miatta sajnálom azt, hogy befejeztem a gimit :(
2013. ápr. 15. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A földrajz tanárom. De asszem az valami vak szerelem lehetett. Évekkel később is bele borzongtam ha találkoztam vele.majd megtörtént aminek nem kellett volna.... és a csoda elmúlt.
2013. ápr. 15. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írj neki többet, az már zaklatásnak tűnne. Ő vsz nem érez ilyen dolgokat irántad.
2013. ápr. 15. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy novemberben írtam neki!! Csak megkérdeztem tőle, hgoy mi újság, és milyen az új osztály. Arra nem válaszolt, és én azóta se írtam neki többet tehát nyugi, nem zaklatom egyáltalán.....
2013. ápr. 15. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!