Ti nem sajnáljátok ezt a fluimucil Ábel gyerket akit Radics Peti és még annyian megaláztak?
Oké, a reklám tényleg szar. Ez tény. Bár engem nem zavar, mert havi 1-2x nézek max televíziót... De arról, hogy szar első sorban a rendező tehet, s legkevésbé a gyerek.
Radics Peti videóját -ami szerintem totálisan kretivitástól mentes- közel 1 millóan látták, holott végig csak oly módon fikázza a reklámot, ahogyan véleményem szerint bárki tudná. És van még 10 hasonló videó amiket szintén felkapott a magyar youtube közösség.
Hogy vélekedtek erről?
Én nagyon.
Hihetetlen, hogy felnőtt emberek trollkodnak róla facebookon, sőt ki akarják "végezni", persze csak képletesen.
Ez azért már elmebeteg dolog!
Remélem nagyobb gondjuk nincs az életükben.
Azért azt kívánom nekik, hogy egyszer majd az ő gyereküket is szanaszét alázzák nyilvánosan.
(Amúgy erről mindig az jut eszembe, hány amerikai gyerek életét tette tönkre már a viccesnek szánt internetes gúnyolódás!)
Én sem értem, mi ez a nagy felbuzdulás egy reklám miatt.
Egyik nap láttam a TV-ben, és másnap már F.Ábel rituális kivégzéséről zengett a Facebook.
Nem is értem, találkoztam már ennél sokkal gagyibb reklámokkal, mégsem híresültek el.
Sajnálom a színész kisfiút is. Gondolom ő és a szülei is nagyon büszkék voltak, hogy beválogatták egy reklámfilmbe, most meg egy egész ország ok nélkül ugrik neki a szerepe miatt.
Annak ellenére, hogy kedvelem Peti munkásságát és a kezdetek óta követem, ez a videója nagyon alpári volt és egyértelműen csalódás.
Szegény fiút milyen stressznek tették ki az idióta szülei. Remélem megbánták.
Én jogszabályilag nem engedném, hogy 14 éven aluli gyermek szerepelhessen reklámfilmben.
és akkor kivel reklámoztatnád a kisgyerekeknek való játékot/bébiételt/stb.?
"és akkor kivel reklámoztatnád a kisgyerekeknek való játékot/bébiételt/stb.?"
Rajzolt gyerekkel, vagy mit bánom én. De leginkább sehogy.
Inkább gyereket csak korának megfelelő reklámokban engednék szerepelni, pl. játék, családi reklám...stb.
De ilyen gyógyszeres, egyéb reklámokban mindenképp felnőtteket szerepeltetnék,de ha gyerek,akkor is legyen legalább 12 éves. Addigra már talán van kiforrott,szalonképes orgánuma és ha leszólja ország-világ,mert úgy elhíresül,mint ez a reklám, akkor is könnyebben viseli,mint egy 5-6 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!