Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem sajnáljátok ezt a...

Ti nem sajnáljátok ezt a fluimucil Ábel gyerket akit Radics Peti és még annyian megaláztak?

Figyelt kérdés

Oké, a reklám tényleg szar. Ez tény. Bár engem nem zavar, mert havi 1-2x nézek max televíziót... De arról, hogy szar első sorban a rendező tehet, s legkevésbé a gyerek.

Radics Peti videóját -ami szerintem totálisan kretivitástól mentes- közel 1 millóan látták, holott végig csak oly módon fikázza a reklámot, ahogyan véleményem szerint bárki tudná. És van még 10 hasonló videó amiket szintén felkapott a magyar youtube közösség.

Hogy vélekedtek erről?

2016. nov. 8. 13:53
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
8as! Egyetértek, de a gyerek ettőlmég szív.
2016. nov. 8. 14:23
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező: ezt mondtam én is,hogy sajnálom. Sosem dobnám a gyerekem oda amiatt,hogy kell a pénz,inkább vállalnék másodmelót. Képzelem,mikor a kisfiú bemegy az oviba/suliba (5-6 éves lehet),és mindenki ezzel cikizi szegényt. :(
2016. nov. 8. 14:27
 13/32 anonim ***** válasza:
38%
Milyen reklám ez? Tudnátok linket? köszi!
2016. nov. 8. 14:29
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Magánügye, senki sem kényszerítette hogy reklám legyen.
2016. nov. 8. 14:33
 15/32 A kérdező kommentje:
De egy ekkora gyerek nagyon befolyásolható...
2016. nov. 8. 14:34
 16/32 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom a reklám készítői nem mondták el a szülőknek, hogy miről is lesz szó(mert elég egyértelmű, hogy szándékosan ilyen a reklám, mint annak idején az omlószos idétlen reklám esetében).

Az biztos, hogy szerencsétlen gyerek, ha látja hogy mi folyik, többet semmit nem fog kérdezni.

2016. nov. 8. 14:48
 17/32 anonim ***** válasza:
76%
Tanultam marketinget, pont szó volt az ilyen reklámokról. Direkt csinálják a marketingesek, hogy minél többen beszéljenek róla és minél több terméket tudjanak eladni.
2016. nov. 8. 14:52
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Lehet hogy kreativitástól mentes, de nem is az volt Radics Petinek a célja hogy ezzel íródjon bele a történelembe! Fölösleges ez alapján elítélni, rengeteg kreatív munkát tett már le az asztalra (hozzáteszem a káromkodás egy stílusjegy, nem az alapján kell megítélni a munkáját)
2016. nov. 8. 14:58
 19/32 anonim ***** válasza:
12%
De miért?
2016. nov. 8. 15:24
 20/32 anonim ***** válasza:
56%

Nem igazán érdekel az a kisgyerek.

Az ovistársai szerint biztos menő, hogy TV-ben szerepelt, később meg már mindenki elfelejti. Ez is olyan felkapott baromság a magyaroktól mint a csigu-bigule (vagy miafasz), Zsanett és a kút...

2016. nov. 8. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!