Ti melyik napszakban szoktatok Bibliát olvasni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 00:07
1/10 anonim válasza:
Soha. Egyszer nekiálltam, de semmit sem nyújtott. Amúgy leginkább este szeretek olvasni vagy hajnalban. A kérdés szerintem jobban nézne ki a vallás kategóriában. :)
4/10 anonim válasza:
Altalaban este, mert reggel sietnem kell.
5/10 anonim válasza:
Egyszer nekiállltam de olyan értelmetlen a szövegezése, hogy abba is hagytam pár oldal után, pedig a szövegértésem mindig kiváló volt de ez....
6/10 anonim válasza:
Mesekönyveket gyerekkoromban olvastam, de már akkor sem nagyon tetszettek, inkább a reális dolgok vonzottak.
7/10 A felhasználó válasza:
Nem szoktam. Rengeteg jobb sci-fi van ennél.
8/10 anonim válasza:
Nincs olyan.
Túl nagy tudásom van. Már nem kell negatív katalizátor.
9/10 anonim válasza:
"Túl nagy tudásom van. Már nem kell negatív katalizátor."
A tudás lehet ugyanonnan van, mert mikor elolvastam a hozzászólásodat, egyből beugrott hogy én is honnan szereztem tudásom nagy részét, valószínűleg onnan szerezted te is.
Ide nem írom, ki mert ha egyre gondoltunk, ahhoz hogy azt valaki megtalálja, spirituálisan meg kell érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!