Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan változtassam meg ezt a...

Hogyan változtassam meg ezt a tulajdonságomat?

Figyelt kérdés

Nos, ami azt illeti, nagyon irritál, ha valaki nála gyengébbeket bánt és inzultálja őket. Azokat is elítélem, akik lustaságból nem segítenek másoknak és inkább bunkóznak, pedig megnézném hogyan reagálnának rá, ha ők kérnének segítséget és mások ugyanígy viselkednek velük.

Ki nem állhatom, ha valaki trágár szavakat használ és minden második szava káromkodás, amit kötőszóként használ és anélkül nem képes elmondani egy mondatot.

Nem tudom elhinni, hogy még vannak olyan szűklátókörű emberek, akik azt akarják, hogy elfogadjam az ő véleményüket, míg ők nem fogadják el az enyémet. Néhány ember nem bírja, ha én elmondom, hogy nekem valami nem tetszik és ki merek állni a véleményemért. Azért is az ő igazukat szajkózzák ahelyett, hogy belátnák a hibáikat. Én speciel megmondom, ha egy vita során nem nekem van igazam és elfogadom. Erre pár ember miért nem képes?

Ilyen esetekben mindig vagy azokat az embereket védem meg, akiket ok nélkül bántanak vagy pedig addig bizonygatom, hogy hülyeségeket beszél, amíg be nem ismeri és ilyenkor több ember bunkónak vél. Nem akarom, hogy annak lássanak csak azért, mert nem az ő oldalukon állok.

17/F

2016. nov. 7. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak unatkozol. Keress valami hobbit, vagy egy kevésbé lazább munkahelyet.
2016. nov. 7. 17:35
 2/2 NudliHercegnő ***** válasza:
Szerintem is túl sokat foglalkozol a témával. Az emberi hülyeség elleni küzdelem egy meddő küzdelem, akárhonnan is nézzük.
2016. nov. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!