Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fura lennék, hogy változtassam?

Fura lennék, hogy változtassam?

Figyelt kérdés

17 éves srác leszek, nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nem szoktam a szexuális életem másokkal megosztani,mert én úgy gondolom, hogy ez rám tartozik, és a partneremre, nem pedig az úgymond ''közönséges'' barátomra, és nem szoktam bulikba járni. Sokszor azt mondják nekem csodálkozva, hogy nagyon fura vagyok, nem szokványos dolog..stb.

Szerintetek fura? Van még rajtam kívül ilyen fiú?

Ui. Sokat szoktam számítógépezni inkább, haverokkal, eljárni nem nagyon, csak ha kihívnak gördeszkázni, vagy valami.

Mindenkinek megy zöld pacsi :)

2015. nov. 11. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jófej lehetsz, a leírás alapján barátságos, normális

És ügyesen tudsz egyébként gördeszkázni amit írtál?

2015. nov. 11. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne változtass, hiszen akkor olyan lennél, mint az a sok gyökér korabelid srác :) Maradj is ilyen.
2015. nov. 11. 14:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Nagyon régóta gördeszkázok, habár most deszka nélkül vagyok ;_; Köszönöm, a támogatást :)

Az első jól leírta, hamar beilleszkedem és nagyon barátságos vagyok :)

2015. nov. 11. 14:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Számítógépen mit szeretsz csinálni, milyen játékokkal játszol?
2015. nov. 11. 14:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Sportokban tehetséges vagyok, mindent hamar megtanulok, gördeszkát legelőször szülinapomra kaptam, 12 évesen. Akkor kb 2-3 nap kellett és ment, testvéremnek 1 hónap után sem ment.. egyébként vannak ilyen dolgok, pl. League of Legends számítógépes játékot haverok tolták, én is beszálltam, az egyik barátom már 1 éve tolta, én 1 hónap alatt úgy játszottam mint ő, szóval hát igen. Tehetséges vagyok sok mindenhez és gyorsan tanulok.
2015. nov. 11. 14:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Számítógépen bármivel, amit mondanak, hogy jó game. Igazából szeretek kipróbálni új dolgokat, szóval, ha azt mondják ez jó, próbáld ki akkor már várom, hogy kipróbálhassam :)
2015. nov. 11. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A Metin2-ről mi a véleményed? Játszottál már azzal is?
2015. nov. 11. 15:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Játszottam sokat, bár sok kedvem nincs elkezdeni előröl, azért is, mert a LoLozással összekeverném a gombokat. (ugyanolyan szinte)
2015. nov. 11. 15:26
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
nagyon tudlak sajnálni...
2015. nov. 11. 15:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, mi a bajod a kérdezővel? Szerintem jófej
2015. nov. 11. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!