Nem tudok megbirkózni a származásommal és a családi hátteremmel, miben kellene, hogy változtassam a hozzáállásom?
Félig cigány származású lány vagyok, de nem látszik rajtam, a szüleim elváltak, és az osztálytársaim, barátaim sosem látták a c. szülőmet. Én viszont jártam ugye oda, velük társaságba, stb, stb. Nem vagyok vidéki, születésem óta Budán élek. Már akkor is nehezen viseltem. Most is.
A családi hátteremről pedig annyit, hogy én leszek az első diplomás a családban, nagyszülők takarítók, szüleimnek sincs érettségije, testvérem szakmunkás. Régen nem gondoltam volna, hogy ez számít valamit, de most ramatyul érzem magam, ha erre gondolok. Én szeretem őket...
Nem tudom, mi van velem és miért jöttek most ezek elő. Nem látom a jövőmet sem, nem tudom ki is vagyok/leszek valójában, vagy kinek kéne egyáltalán lennem...
Nem a származás a fontos, hanem az, hogy te milyen vagy!
Légy büszke magadra és mutass példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!