Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell mindig elvárásoknak...

Miért kell mindig elvárásoknak megfelelni?

Figyelt kérdés
Elegem van már hogy állandóan arról szól egy ismerkedés egy nővel hogy mim van meg, mit csinálok, hogy nézek ki, hogy viselkedek ne legyek se bunkó se kedves, milyen népszerü vagyok.. Én nem tudom már ezt követni.. nem értem hogy miért kell mindenképp hogy egy ideál mintakép legyen a férfi.. ha nem ilyen akkor megy a picsogás, hogy juj belőlem ez hiányzik meg azért nem jó..
2016. nov. 7. 09:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hülyén válogatnak a nők az biztos, én azt utálom mikor elvárják hogy olyanod legyen ami nekik nincs, legyen jogsid, kocsid, jó fizud, házad, de ha rákérdezel akkor "jaaa anyukámékkal élek és busszal járok dolgozni a [insert random ruhabolt]-ba" de ha te nem keresel évi minimum 6 millát, nincs minimum 2010-ben gyártott kocsid és 3 szobás lakásod már rinyálnak.

Na persze kivétel mindig van, akinek nem inge ne vegye magára.

A párommal mindketten a szüleinknél élünk, ő még tanul én dolgozok, neki van jogsija, én kölcsön tudom kérni apám kocsiját, lakást meg majd akar venni nekem nagymamám, nekem édesmindegy melyik oldalról jön mi, ha meg tudjuk oldani hogy legyen minden akkor okés.

Randin is max azért kérdeznék rá mit dolgozik mert hát érdekel mit csinál a napja harmadában, meg mik az érdeklődési körei de egyébként a személység érdekel, nem azt kérem hogy legyen ilyen meg ilyen, legyen önmaga és ha nem jövünk ki akkor felesleges megjátszania magát mert előbb-utóbb úgysem működne, inkább elmondom hogy figyi, bírlak de egyszerűen annyira nem illünk össze hogy 2 hét és kitépnénk egymás torkát, ne erőltessük inkább mindketten keressünk mást.

2016. nov. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!