Lányok, milyen oknál kifolyólag kerülitek a hozzátok nem hasonlitó embert?
Össze-vissza általánosítasz, hülyeségeket írsz, aminek semmi alapja sincs, értelmetlenül fogalmazol és nem lehet tudni, mire akarnál kijutni.
A kérdésed alapján igen buta embernek tünsz, aki zavarosan beszél - ezért minden értelmes ember távolságot tartana, akár nö, akár férfi.
Én ezekben az esetekben tartok jobban távolságot:
- dohányzók (csíp, fáj a szemem, tüsszögési inger tör rám... stb. ha dohányzó ember van a közelemben - akkor is, ha nem dohányzik, csak érzem azt a felhőt, amit a teste és a ruházata átvesz, nálam ez olyan, mint valami allergia)
- ha a másik fél büdös, és az orromnak kellemetlen, esetleg a gyomrom is felfordul azoktól a szagoktól
- ha egyértelmű, hogy a másik fél többet szeretne, de én biztos, hogy nem akarok tőle többet, és nem tudom értelmes módon ezt megértetni vele
- ha gyanús, hogy meg akarna lopni, kárt akarna okozni nekem
- ha látszik, hogy valamilyen fertőzésveszélyes betegsége van
- ha túlságosan tolakodóan viselkedik
Én akkor kerülök valakit ha
-büdös - legyen ez akár cigi, fürdés hiánya, pia, stb
-ápolatlan - mármint annyira hogy látszik, szakadt/koszos ruha, "lusta vagyok 2 hete borotbálkozni" borosta (persze van aki karban tartja és jól áll neki) zsíros haj, stb
- fenyegetően néz - ez hülyén hangzik de van aki olyan rohadt komoran néz az utcán hogy azt hiszed mikor elmegy melletted beléd vágegy kést
- aki nyomul - van párom szóval akin látszik hogy nem barátkozni akar hanem megfektetni messziről kerülöm nehogy bátorítsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!