Ti kerülitek az aggódó embereket?
Figyelt kérdés
Azokat, akik komolyan vesznek dolgokat, nem legyintenek, hogy csak lesz majd valahogy. Ha van egy probléma, akkor azt szereti körbejárni, és sokat beszélni róla, kikérni az ismerősök véleményét, így viszont sokszor negatív dolgokról beszél.
Egy kicsit ilyennek tartom magam és lehet ezért nincsenek barátaim.
19/l
2016. aug. 27. 22:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak akkor kerülik az ilyen embert, ha a bolhából elefántot csinál, és ugyanazokat a dolgokat kérdezi meg újra meg újra. Vagy pedig a valóságtól elrugaszkodott elméletekkel áll elő, hogy "ugye nem úgy lesz".
2/5 anonim válasza:
Aki nem legyint, hogy csak lesz majd valahogy, az még nem feltétlenül aggódó, az alapos, körültekintő emberek sem csak legyintenek. Az aggódó nem ennyiben merül ki. Egy aggódó ember stresszes, feszült, parázik, általában a dolgok negatív kimenetelére koncentrál, nem a megoldásra.
3/5 A kérdező kommentje:
áh,nem azért én nem vagyok ilyen vészes. csak szeretek előre tervezni, és amíg nem hagy nyugodni egy dolog, addig nem söpröm a sarokba.
2016. aug. 27. 23:30
4/5 anonim válasza:
Akkor ne nevezd magad aggódónak, ha valójában nem vagy az.
5/5 anonim válasza:
Nem igazán érdekel, néha szivatom őket azzal hogy olyan dolgokat mondok amin mégjobban aggódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!