Mit érez az aki beszólogat másoknak?
Figyelt kérdés
Nem értem a logikáját. Miért jó ez valakinek? Én nem tudnék csak úgy random megbántani egy másik embert. Nem értem másnak miért jó az ha fájdalmat okozhat olyanoknak akik sosem bántották őt, vagy még csak nem is ismerik egymást?2016. nov. 6. 18:09
1/6 anonim válasza:
Hogy ők tökéletesek. :)
Egyébként én sem tudom megérteni az ilyen embereket. Pont az szólogat be mindenkinek, akiben a legtöbb hiba van.
2/6 anonim válasza:
Nem érzek semmit, és nem érdekel ha fájdalmat okozok ezzel másnak. Tőlem akár öngyilkos is lehetne a beszólásaim miatt, akkor még röhögnék is.
Ez van, nem mindenkinek van ugyanolyan érzelmi intelligenciája.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem én hogy nem érdekel mit okozol másoknak? De neked miért jó? Mi hasznodra van ez a fajta viselkedés?
2016. nov. 7. 08:32
4/6 anonim válasza:
Kedvesnek lenni kicsit fárasztó, és csak akkor csinálom ha van hasznom belőle, sokkal jobb őszintén kimondani amit gondolok. Szeretem látni a reakciókat: Düh, sértődöttség, stb.
Kicsit mintha élvezném, de csak nagyon kicsit.
5/6 anonim válasza:
2-es 4-es ugye tudod hogy ez nem normális viselkedésre vall? Általában azok vannak ilyen véleményen akiknek megkeseredett az életük.
/nem bántásnak szánom/
6/6 anonim válasza:
Általában azért mert akkor ők lehetnek valakik a társaság szemében, mivelhogy beszóltak egy hatalmasat. És valószínűleg rávilágított egy vélt hibádra, és amíg mindenki arra fókuszál, addig ő biztonságban érezheti magát. És erre gyakran nem tudatosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!