Miért dicsérnek és szekálnak egy szép lányt 2 külön helyen?
Ha pl. az iskolában mindenki leszólja meg bántja, de máshol, pl. utcán vagy egy kávézóban pedig sorban kapja a dicséreteket, hogy milyen gyönyörű...
L/18
Olvastam valahol, hogy nem mindegy, milyen a társaság. Rám is sokan mondják ezt, pedig mindenhol alapból csendes típus vagyok. Nem is bántok soha senkit, engem viszont annál több sérelem ér.
A belsőmet is jó hogy ismerik, tudják, hogy fontosabb nekem a tanulás és a jövőm a bulizásnál.
Az utcán vagy a kávézóban senki sem ismer, csak a külsődet látják, így ha megjegyzést tesznek rád, akkor az csak arra vonatkozik. A suliban jól ismernek, fura is lenne, ha annak ellenére csak a külsődre tennének megjegyzéseket. Gondolom, nem esne jól, ha a suliban is csak azt hallanád, hogy milyen szép vagy, de a személyiségedre mindenki magasról tenne.
Nem elhanyagolható a külső, de szerintem van, ami annál jóval fontosabb. A tapló viselkedést (ezzel nem azt mondom, hogy te taplón viselkedsz, hanem általánosítok) nem fogják csak azért szó nélkül hagyni, mert az illető jól néz ki. Nem is lehet mentség a külső a viselkedésre.
Elképzelhető, hogy vannak, akik pl. irigykednek a külsődre, de azt írod, hogy a suliban mindenki leszól meg bánt. Mindenki nem lehet irigy. Ennek fényében én a helyedben megpróbálnék magamba nézni, gondolkodni azon, hogy mit találnak mások ellenszenvesnek vagy visszataszítónak bennem, majd megpróbálnék változtatni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!