Akivel normális vagyok az miért nem törödik velem? :D
Nem értem komolyan mondom, ha csak egy picit is normális vagyok (tényleg nem viszem túlzásba) ,csak annyi hogy mondjuk egy picit figyelmes vagyok pl megkérdezem, hogy "hello milyen napod volt" stb akkor már vége van a világnak legtöbbször már normális választ sem kapok *csajoktól.
Ha tőlem kérdeznek ilyent akkor kb, ha nem is egész végig arról pofázok de legalább egy mondatban simán megfogalmazom hogy semmi....de ilyen válaszokat kapok "ja semmi" "elvagyok", de most nem csak erről van a szó. Amelyik csajjal tényleg egy g**i voltam leszopattam egy disco mellett ilyesmi azok valahogy "szerelmesek lettek". De ha tényleg csak egy picit normálisan beszélek valamelyikkel és már ez a 2 dik csaj akit az miatt cseszek el mert normális vagyok NEM TÚLZOTTAN, hanem nem csak dugásról beszélek meg a bulikról....nem értem komolyan mondom, de már nagyon elegem van ebből. 24f
Valamiért igénylik,hogy g**i legyél (tisztelet a kivételnek).Lehet azért mert így a te döntésed érvényesül és te dominálsz.Megszabod a kapcsolat irányát.Ellenben ha kedves vagy akkor átengeded a vezető szerepet a másiknak.A nők pedig szeretnek a férfire támaszkodni,rá bízni magukat és nem akarnak irányítani,vagy csak a háttérből.
Ezek ösztönös dolgok,ez szolgálta a túlélést,gondolom azért van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!