Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hagyott ilyen mély...

Miért hagyott ilyen mély nyomot bennem egy kislány?

Figyelt kérdés

17/F vagyok.

Nincs szó pedofíliáról... Azért kislányt írtam, mert még én is kisfiú voltam, amikor megismerkedtünk.

Minden évben (6-14 éves koromig) jártam egy (rohadt jó) tanulmányi táborba (nem is konkrét tábor volt, 2-3 napos).

Itt hatodikos koromban megtetszett egy lány, akivel mikor vége lett az az évi tábornak elkezdtem facebookon beszélgetni.

Tök sokat beszélgettünk, de igazából fogalmam sincsen, hogy mi a rákról.. Aztán hetedikben élőben is váltottunk ott pár szót, utána pedig facebookon ismét jó pár hónapig dumálgattunk. Nyolcadikban már nem találkoztunk, de hébe-hóba még beszélgettünk, aztán abbamaradt az egész.

Én érzésem szerint szerelmes voltam belé, de mivel messze lakott és ő csak barátnak akart, ezért nem erőltettem semmit.

Az utóbbi 1-2 évben próbálgattam újraéleszteni a kapcsolatot, de nem nagyon érdeklődött irántam, így feladtam a próbálkozást.

Fogalmam sincs miért, de még mindig szinte hetente/naponta eszembe jut a csaj, most például sírás szélén voltam és gőzöm sincs, hogy miért.

Konkrétan semmit nem tudok róla, mert összesen kb. 2 mondatot jegyeztem meg a beszélgetéseinkből, mégis rohadtul azt érzem, hogy hiányzik, miközben soha nem is volt semmi köztünk..

Néha már kicsit betegesnek érzem, hogy ennyire ragaszkodnék hozzá.. Volt azóta több csaj is, akiknél próbálkoztam, de egyiküknél sincs jelen ez a beteges bálványozás..

Mit tehetnék?

Már nem merek megint ráírni, mert tuti retardáltnak néz.

2016. nov. 3. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem attól, hogy évekkel ezelőtt volt lehet most ugyanannyi idősek vagytok, úgyhogy ismerkedszhetsz vele nyugodtan.
2016. nov. 4. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sok lányban csalódtál. Aztán eszedbe jutott ő, hogy vele milyen jó volt, és idealizáltad. Valószínűleg beleszerettél. Azaz nem belé, hanem egy képbe, amit kialakítottál róla.

Írj rá, beszélgessetek. Veszíteni nem veszíthetsz semmit. De ne így kezd azért, hogy minden nap eszedbe jut, és ne istenítsd, mert attól megriadnak a nők.

Arra készülj fel, hogy nem olyan, mint ahogy emlékszel rá, vagy ahogy elképzelted. Néhány év alatt nagyon sokat tud változni egy ember.

2016. nov. 4. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!