Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogos az aggodalom? Mit...

Jogos az aggodalom? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Angolul tanulok mar 2 eve mivel kulfoldon szeretnek dolgozni jovore. Az igazsag az h meg nem vagyok perfect angolbol maximum A2 szinten vagyok. Tudom ez meg nagyon keves(munkahoz is).. Es emiatt is felek hogy mi lesz majd az allas interjun h meg fogjuk erteni egymast vagy sem. Illetve h megtudok e felelni pl egy utca sopresre vagy barmi masra vagy sem. Felek h nem fogok tudni nagyon jol angolul mert nincsen rutinom benne es nem jon ossze majd a munka illetve a kinti elethez valo alkalmazkodas is ra tesz.

Jogos az aggodalmam? Milyen egy allasinterjú oda kint?(az nagy baj ha vaki MEG ott es akkor nem tud hibatlanul beszelni?)Mi a velemenyetek

Mindennap idegesit az h nem tudok elegee jol beszélni meg mert nentudom senkivel hasznalni a nyelvet( mindennap tanulok)es majd nem fog ossze jonni a melo kint.

2016. nov. 3. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Szókincs. Minden nap tanulj 20 szót. Ennyi a lényeg.
2016. nov. 3. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehhez hasonló munkai tapasztalatok hiányában csak a nyelvtanulásról tudok bármit is mondani.

Sokat segít, ha beépíted a nyelvet a mindennapokba, nem csak gépiesen tanulod egész nap. Ha nem használod, rövidesen úgyis elfelejted. Állítsd át a telefonod nyelvét angolra. Ha valaminek utánanézel a neten, azt tedd angolul. Akadnak honlapok is, ahol bármilyen nyelven chatelhetsz emberekkel, pl. omegle.com. (Oké, itt a színvonalra nincs garancia, de néha ki lehet fogni egy-egy értelmes embert, ami még marha érdekes is. :D) Szabadidődben angolul nézz filmeket, olvass könyveket, akár játssz videojátékokat. Én speciel ennyivel tanultam meg a nyelvet anélkül, hogy egyáltalán feltűnt volna. Eleinte megerőltető volt, hogy nagyjából minden ötödik szónál fordítót kellett használni, de ezek egy idő után beépültek a szókincsembe.

Sok sikert.

2016. nov. 3. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell aggódnod. Én ezer éve tanulok angolul de 3 hét amerikában is többet ért mint itthon évekig tartó tanfolyam. Persze fontos a tanfolyam, alapokat én is ott szedtem fel...stb. De nem kell aggódnod, nyelvtudás nélkül is felszoktak venni embereket, kérdés az milyen pozícióba, de ahogy látom olyan magas igényeid egyelőre nincsenek, gondolom a nyelvtanulás a cél, arra bőven elég lesz.

Tipp: Sose azon agyalj vagy félj hogy JÓL mondod-e, a kommunikativitás fontosabb.

2016. nov. 3. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszt mindenkinek!

Igen.. Egyenlőre az alapabnál is alapabb munkát szeretnék majd h megszokjam azt a környezetet és közbe megtanuljak jobban angolul. Utána nyilván kulturáltabb munkát vegeznék majd. Egyébként jelenleg még suliba járok és kb fél év múlva lenne esedékes a dolog.

2016. nov. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!