Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erős vagy csak annak mutatja...

Erős vagy csak annak mutatja magát valaki? Vagy gyenge és jól leplezi?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a kívülállók valakit határozottnak és erősnek gondolnak, de az utóbbi időszak sorozatos rossz dolgai miatt az sokszor van, hogy sír, ha nem látják, az a személy nem is erős akkor? Vagy igazából nincs is különbség aközött, hogy valaki erős vagy annak mutatja magát? Vagy akkor igazából gyenge, csak jól leplezi?

2016. nov. 2. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

ismertem egy figurát aki ide illik,az osztálytársam volt.

a szomszédok azt látták belőle,hogy illedelmes,jól öltözött,kedves,szerette a kutyákat,menhelyen segített állatokkal,szóval egy igazi jófiú.

a megjelenése sem volt ijesztő.

magas rövid hajú,kicsit izmos,szinte már szépfiú,semmi tetoválás.

sokan vicceltek is vele amin csak mosolygott nem feltétlen vágott vissza,egyszóval egy kedves kicsit visszahúzódó embernek ismerte mindenki.

viszont én tudtam,hogy viszonylag komolyabb bűnöző.

gond nélkül vágta le több ember lábujjait vallatás közben harapófogóval,viperával tört térdeket,szóval nem lehetett tartozni neki,vagy késni a megbeszéltekkel.

és nem mondanám színésznek sem.

mert alapvetően tényleg ilyen rendes forma és ha valaki nem tesz neki keresztbe,vagy nem hazudik neki üzleti ügyekben akkor a világ legnyugisabb embere.

2016. nov. 2. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert most ha sírsz, akkor gyenge vagy? Mindenki máshogyan vezeti le az érzelmeit, és szerintem mindenkit más mértékben és máshogy érnek csapások az életben, szóval azt, hogy ki "erős" és ki "gyenge" max egy adott helyzetre lehetne megmondani, és nem általánosan, mert mihez viszonyítanánk.
2016. nov. 3. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!