Lányok, egy érvet mondjatok, miért ne próbálkozzon másnál a férfi, ha ti is ugyanezt csináljátok?
Javitsatok ki, de észre vettem, hogy nőknél is egyszerre több férfi játszik, és úgymond úgy váltogathatják, válogathatnak, eldönthetik kivel mit mikor hogyan akarnak csinálni. Olyan mint egy Több kombinációs Tippmix szelvény, egyszerre mondjuk 5 meccset megjátszva, ha az egyik nem jön be, attól még van még egy esély egy másik lehetőséggel, ergo nincs sok veszteni való.
Ugyanez van nőknél is, van 10 férfi, Mindegyiknél kicsit csapom a szelet, és amelyik a legtöbbet adja, tudja, azzal foglalkozom, a többitől meg megengedem nekik hogy fussanak utánam, nyalják a popómat, anyagi javakkal, egyéb lehetőségekkel, saját előrejutásomban segitenek ha akarom, mindemellett úgy hogy én adom alájuk a lovat, elhintem a fejébe, éreztetem vele hogy még akár több is lehet, ami mi miatt persze elkezd futni a férfi, aztán ha megkapom amit akarok, akkor már ott lehet hagyni, és egyébként meg semmi komolyabb, mert hogy Jaaaj én máshogy gondoltam, meg Jajj én csak barátként.. -ilyenkor szokott lenni a lerázó szöveg. Ezt a létformát, mentalitást vettem észre sok nőnél, ami valljuk be elég szánalmas dolog, ergo igy persze hogy nőként nem elvárt hogy tenni kéne bármiért is, vagy megfeszülni. Most Férfiként miért ne lehetne ugyan ezt csinálni nőkkel? Vagy miért kell ezen felháborodni, ha egy férfi ezt csinálja, úgy ahogy ti is..
Lehet pontozni, Lehet tiltani, lehet elnyomni azt ami fáj, de attól még a kérdés igaz lesz.
A normális egyenlő az átlagossal, tehát hiába érzitek magatokat különbnek, szinte majdnem mindenki ilyen manapság, ahogy le van írva. Mivel ti a maradék 10%-ba soroljátok magatokat(tételezzük fel, hogy így van), így ti nem számítotok normálisnak.
Kár ezen vitatkozni, hogy mi a jó vagy rossz, mivel nincs ilyen. A mai világban az számít "rossznak", akinek a viselkedését, életmódját, tetteit, a társadalom nem tudja elfogadni, viszont ki kell ábrándítsalak titeket, ettől még nem lesz valaki rossz. Ez csak egy emberi hülyeség, hogy a saját problémáinkról eltereljük a figyelmet. Sok helyen leírtam már, de akkor leírom mégegyszer: Mindennek, és mindenkinek megvan a helye a világban.
"Vagy miért kell ezen felháborodni, ha egy férfi ezt csinálja, úgy ahogy ti is.. "
Te miért háborodtál fel, hogy egy nő ezt csinálta veled?
Amúgy én férfiként is meg tudtam ezt csinálni, annyi különbséggel, hogy én egyszerűen leráztam azt aki nem kellett. Mondjuk a nők 99%-a nem engedte volna, hogy kihasználják, de köztük is voltak olyan lúzerek, mint a kérdező. Például volt egy csaj aki a fizette volna az egész havi vonatbérletemet azért, hogy heti egyszer elutazzak hozzá. Volt egy, aki felajánlotta, hogy fizeti a mozit, meg a kaját, ha elmegyek vele randizni. Szóval férfiként ugyanezt meg lehetne csinálni, csak nőként jobban megéri, mert pasiból több a kérdező féle nyomi.
"A normális egyenlő az átlagossal, tehát hiába érzitek magatokat különbnek, szinte majdnem mindenki ilyen manapság, ahogy le van írva."
Ilyesmiről illenék valami statisztikát is mellékelni.
Én speciel több száz embert ismertem már meg életem során, ennek a fele nő, de mégis alig néhányukra jellemző a kérdező által vázolt viselkedés.
Ha neked a nőismerőseid nagy része ribi,az nem lehet hgy te vagy aki eleve rossz körökben mozog?
köszönöm szépen, se ribi nem vagyok, se ronda, és nincs jelenleg senkim, akkor hogy is van ez? nyilván mindenki válogat (ahogy én, ti is), a kérdés csak az, hogy hol és miből válogat...
Normális nő, aki komolyat keres, szóba se áll olyan gondolkodású pasival, mint a kérdező.
Ha ezek mellett még több nőt is kihasználták egyszerre, az se javít az esélyeken.
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy mindenki azt kapja, amit érdemel. Az ilyen pasik is, mint a kérdező. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!