Van olyan férfi, aki jobban néz ki, mint Lachowski fénykorában?
Figyelt kérdés
Nem elég, hogy hibátlan arca van, de 189 cm magas és viszonylag széles ember.
A nagy koponyája és a magassága miatt tűnhet másképpen, de ha egy kicsit tömegelne, hasonlóan nézhetne ki (nem mintha szüksége lenne rá), mint azok a nagy darab sportolók akiket a campuson mindig alegjobb nőkkel látni.
2016. okt. 22. 21:02
2/7 anonim válasza:
úgy néz ki, mint egy nyálas kis b. zi.
Ebbe szerelmesedtél bele? Hány éves vagy kicsi lány?
3/7 anonim válasza:
Na most, ha hiszitek - ha nem, azért nyitottam meg a kérdést, hogy leírjam : Alain Delon, még mielőtt láttam volna az egyest.
Úgyhogy ezt megbeszéltük.
4/7 anonim válasza:
mindenki szerint aki ismer jobban nézek ki.
5/7 anonim válasza:
Amit írtál az kimeríti a jó ízlés fogalmát mert alain Delon jóképű kinevezté a lég szebb férfiazinésznek na ennyit rólatok
6/7 anonim válasza:
A második válaszolónak nincs ízlése és szerintem ő a kicsilány aki úgy viselkedik mint egy 10 éves
7/7 A kérdező kommentje:
Van videó is :)
# 4
Egy képet láthatok rólad? Kíváncsi vagyok, hogy becsaptak-e az ismerőseid (ez a valószínű) vagy tényleg egy félisten tévedt ide?
2016. okt. 22. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!