Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan férfi, aki jobban...

Van olyan férfi, aki jobban néz ki, mint Lachowski fénykorában?

Figyelt kérdés

Nem elég, hogy hibátlan arca van, de 189 cm magas és viszonylag széles ember.

[link]

A nagy koponyája és a magassága miatt tűnhet másképpen, de ha egy kicsit tömegelne, hasonlóan nézhetne ki (nem mintha szüksége lenne rá), mint azok a nagy darab sportolók akiket a campuson mindig alegjobb nőkkel látni.

2016. okt. 22. 21:02
 1/7 anonim válasza:
Igen Alain Delon
2016. okt. 22. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

úgy néz ki, mint egy nyálas kis b. zi.

Ebbe szerelmesedtél bele? Hány éves vagy kicsi lány?

2016. okt. 22. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Na most, ha hiszitek - ha nem, azért nyitottam meg a kérdést, hogy leírjam : Alain Delon, még mielőtt láttam volna az egyest.

Úgyhogy ezt megbeszéltük.

2016. okt. 22. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
mindenki szerint aki ismer jobban nézek ki.
2016. okt. 22. 22:04
 5/7 anonim válasza:
Amit írtál az kimeríti a jó ízlés fogalmát mert alain Delon jóképű kinevezté a lég szebb férfiazinésznek na ennyit rólatok
2016. okt. 22. 22:05
 6/7 anonim válasza:
A második válaszolónak nincs ízlése és szerintem ő a kicsilány aki úgy viselkedik mint egy 10 éves
2016. okt. 22. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Van videó is :)

[link]

# 4

Egy képet láthatok rólad? Kíváncsi vagyok, hogy becsaptak-e az ismerőseid (ez a valószínű) vagy tényleg egy félisten tévedt ide?

2016. okt. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!