Hol vannak az ilyen fiúk/férfiak?
Szeretem a képregényeket, a Garfieldot is mindig elolvastam a metropolban (amíg még volt).
A régebbi zene alatt mit értessz? A 80-as 90-évek rock zenéje megfelel, vagy nagyanyáink operett lemezeire bulizzunk?
Normális hajra ezt dobta ki a google: [link]
Ezek szerint én nem vagyok jó, mert nekem inkább vékony szálú a hajam.
Mindig elolvasom a napigarfieldot és a cyanide és happinesst.
Szeretem a jazzt, nu jazzt, rare groove-t meg egy csomó előadót 60-tól máig, plusz még a komolyzenék egy részét.
A hajam viszont hosszú, de azért ilyen punk meg egyéb extrém frizurákat nem szoktam csinálni. :D
Ilyen jellegű srác vagyok, hasonló helyzetben.
A képregényeket kiskoromban szerettem meg. Ha utaztunk valahova, kaptam egyet, hogy lefoglaljon. Aztán ugye itthon nem igazán mentek a szuperhősös Marvel/DC dolgok. Amikor megindult az Újvilág, egy ideig vettem, de nem bírta a pénztárcám. Most is vennék, de most sem megy. Talán pár év múlva. A filmeknek köszönhetően elterjedtebb lett a szuperhős fanság, de a képregények valahogy nem annyira. Facebookon van pár képregényes csoport, de amelyikbe beléptem, eléggé belterjes. (Értsd: Van egy kemény mag, kb. ők írnak mindig és mással csak akkor hajlandók foglalkozni, ha naponta hárdkór ír és próbál beilleszkedni közéjük.)
Zenében érdekelnek a régebbi és az újabb számok is. Inkább a műfajok miatt nem találok senkit. Kedvenc műfajom a trance és manapság ez nem túl divatos. Szeretem a Linkin Parkot és a Sum 41-t is, meg a hasonló együtteseket. Rengeteg rajongójuk van, de itthon nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!