Hol vannak az ilyen fiúk/férfiak?
Nem figuráztam. Itt a gyk van egy nyelvtani kérdés, hogy használható-e tárgyakra megszemélyesítő névmás.
Kérdező talán keress rá az illetőre, s írhatnál neki privit.
Heló!
Szerintem a fórumokon és az adott kérpegények oldalain keress ilyen embereket. Könnyebben találsz, mint itt.
Egyébként régebbi zene alatt mit értessz? Doors, Who, Kinks, Rollnig Stones, Led Zeppelin, Creedence, Jefferson Airplane, Bowie, Kansas...?
(Mert ha ezeket, akkor a leírásnak megfelelnék, ki hitte volna, még a hajam is stimmel :D Pont most vettem meg a 10 perce a Sunstone-t, Fables-t akartam, vagy Fairest, de aztán ráakadtam. Érdekes lesz, az biztos, majd barátnőm orra alá is odadugom :))
Személy szerint én imádok képregényt olvasni, de rajzolni még inkább. Általában CountryBalls-t olvasok, rajzolni meg a CS:GO-játékról és néhány vicces esetről amik a haverokkal történtek meg.
Én imádok a régi zenéket és a hajamon egy csepp zselé/hajlakk sincs, bár ezen most fogok változtatni mert már akkora hajam van, hogy fel kell állítani (If you know what I mean... :D) ugyanis növesztem csak amíg átmeneti időszakban vagyok addig azért ne álljon már úgy mint Medúzának :D
Zenét általában Metallicát, AC/DC-t, Kárpátiát, Slipknotot hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!