Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol vannak az ilyen fiúk/férfiak?

Hol vannak az ilyen fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés
Nincs egy olyan ismerősöm sem, akik szeretik a képregényeket, a régebbi zenéket és normális a hajuk.

2016. okt. 14. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, miért kell kifigurázni a kérdést. Elég nyilvánvaló, hogy a kérdező azt akarja megrudni, hogy van-e még olyan srác, akinek nincs egy cs_szett ecset a fején, nem pózol retardált dzsasztinbiber arcmimikával a tükör előtt ájfónnal a kezében, nem kizárólag a mai trendi szennyet hallgatja, mint pl. a fent említett nyomorék, vagy kanye west, és nem kájli dzsenner az alapvető 'nő' a számára.
2016. okt. 15. 08:22
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem figuráztam. Itt a gyk van egy nyelvtani kérdés, hogy használható-e tárgyakra megszemélyesítő névmás.

Kérdező talán keress rá az illetőre, s írhatnál neki privit.

2016. okt. 15. 11:35
 13/21 anonim ***** válasza:
#11-nek teljesen igaza van! Amúgy én is rühellem a páwákat meg a swag-eket mert ezek azok a tipikus emberek, akik belekötnek azokba az emberekbe akik nem tetszenek nekik vagy nem úgy néznek ki mint ők, vagy picit is másak. Az EMOkat is azért utálják a swagek meg a páwák mert ők kimondják őszintén az érzésüket, meg az elfogadás jellemzi őket, a saját életük meg csak hazugságokon és rossz dolgokon épül fel. Amúgy én még azt bírom mikor becopfozzák a hajukat, mint valami szemeteszsák... :"D De szerintem egy embert nem a külső tesz azzá aki, hanem az ahogyan belül viselkedik, egy rocker, goth csajnak lehet egy Justin Bieber imádó szőke cica barátnője ha jól kijönnek, picit elképzelhetetlen, még számomra is de én kissé hiszek ebben xd
2016. okt. 15. 12:02
 14/21 anonim válasza:
Retrózásból olvasok épp képregényt, leginkább tanulás közben berakok egy kazettát a hifimbe és azt hallgatom, a hajam olyan amilyenre anyám megnyírja. Egyszóval: -Jelentkezek-!
2016. okt. 15. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Heló!

Szerintem a fórumokon és az adott kérpegények oldalain keress ilyen embereket. Könnyebben találsz, mint itt.

Egyébként régebbi zene alatt mit értessz? Doors, Who, Kinks, Rollnig Stones, Led Zeppelin, Creedence, Jefferson Airplane, Bowie, Kansas...?

(Mert ha ezeket, akkor a leírásnak megfelelnék, ki hitte volna, még a hajam is stimmel :D Pont most vettem meg a 10 perce a Sunstone-t, Fables-t akartam, vagy Fairest, de aztán ráakadtam. Érdekes lesz, az biztos, majd barátnőm orra alá is odadugom :))

2016. okt. 17. 00:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Régebbi zene alatt a stílust értem első sorban, mint Frank Sinatra jr. Képregény alatt a Marvel-t és a DC-t értem, és ezzel nem szerelmet akarok találni, még gyerek vagyok ehhez, csak barátkoznék. Mint írtam, lányok is írjanak ha ilyenek, és utálom, hogy annyira nincs barát "alapanyag" a környezetemben, hogy egy ilyen oldalon kell megkérdeznem.
2016. okt. 18. 09:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, a legjobb lesz, ha a nagyobb fórumokon, rajongói oldalakon keresel. Alapból ezt keleltt volna, elvégre ott kell keresni a rajongókat, ahol azok biztosan fellelhetők + a képregényekkel kapcsolatos rendezvények, összejövetelek.
2016. okt. 18. 10:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Képregény pipa , amit írtál példának régi zene hát... Én inkább rock ,és metal.. "Normális hajam" sincs ,mert szüleim mindig rövid hajat akartak ,én meg hosszabbat... És ez jó megoldás ,hogy körbe van vágva felül meg hosszabb.
2016. okt. 27. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Személy szerint én imádok képregényt olvasni, de rajzolni még inkább. Általában CountryBalls-t olvasok, rajzolni meg a CS:GO-játékról és néhány vicces esetről amik a haverokkal történtek meg.

Én imádok a régi zenéket és a hajamon egy csepp zselé/hajlakk sincs, bár ezen most fogok változtatni mert már akkora hajam van, hogy fel kell állítani (If you know what I mean... :D) ugyanis növesztem csak amíg átmeneti időszakban vagyok addig azért ne álljon már úgy mint Medúzának :D

Zenét általában Metallicát, AC/DC-t, Kárpátiát, Slipknotot hallgatok.

2017. febr. 8. 09:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Életkor lemaradt: 13/F
2017. febr. 8. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!