Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért nem válaszolnak?

A nők miért nem válaszolnak?

Figyelt kérdés
a nők miért nem válaszolnak chaten? Rengetegszer előfordul nem csak velem, szinte mindekivel, hogy megkapják az üzenetet "látta" és nem reagálnak :D Ennyire bunkóka nők?
2016. okt. 31. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Neem itt naivsági kérdésekről van szó :) Az ilyen nők nem tudják elviselni ,ha dícsérik őket folyamatosan...nem foglalkoznak vele folyamatosan mert az önbizalmuk a béka segge alatt van. Ezzel próbálják kompenzálni "majd biztos futni fog utánnam, ha leszarom", de nem hibáztatom őket mert a sok gyökér tényleg így reagál arra ,ha leszarják.

De amúgy éppen tegnap küldem el egy csajt a bús p**ba ez miatt:D egyből tudott csattogni a klaviatúra amikor megmondtam neki,hogy bocs de törölnöm kell téged mert van barátnőm , és megnézte az üzeneteket :) 24f

2016. okt. 31. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
ha nem dícsérik**
2016. okt. 31. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

A férfiak miért általánosítanak?

A férfiak miért általánosítanak gyakorikérdéseken? Rengetegszer előfordul nem csak ebben a kategóriában, szinte mindegyikben, hogy kiírnak egy kérdést és általánosítanak. Ennyire bunkók a férfiak?

Viccet félretéve, előfordulhat, hogy éppen nem érnek rá vagy megnézik és elfelejtik. Persze ennél sokkal gyakoribb, hogy egyszerűen nem méltatnak válaszra. Az ilyen "hölgyek" tényleg csak magasan hordják az orruk és ha alsóbbrendűnek találnak maguknál, akkor már figyelemre se méltatnak... De tudod mit? Ennek örülnöd kéne, legalább megspórolják neked az agyhalált, amit amúgy okoznának :) Ne is törődj velük, van rengeteg normális nő, aki nem nézi semmibe a kommunikációt kezdeményező férfiakat. Csak kitartóan kell keresni.

Egyébként nekem van néhány haverom akik férfiból vannak, és rengetegszer nem reagálnak az üzeneteimre. Van aki ilyen típus.

2016. okt. 31. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is egy lehetőség, hogy bunkó stílusban írsz nekik. Vagy átüt a soraidon a megkeseredettség. Vagy pontosan tudják, hogy nem barátkozni akarsz velük, szexpartnerként meg nem érdekled őket. Ha nem válaszolnak neked ezek a bunkó nők, akkor írj rá a kedves férfiakra és nézd meg, hogy közülük hányan fognak neked visszaírni.
2016. okt. 31. 11:50
 5/8 Quatermain ***** válasza:
Én ugyanezt csinálom férfiként, a nők többsége valamiért kedveli ha arrogánsak velük szemben a férfiak. Már nem én írogatok nekik, hanem ők nekem és ha nem válaszolok, akkor nem tesznek le rólam, hanem annál jobban ragaszkodnak, és ez a jó ebben. Neked is valamivel növelned kellene a presztízsedet, pl. legyen az akár egy jó jövedelemforrás vagy szép autó és akkor nem te fogsz utánuk kuncsorogni, hiába.
2016. okt. 31. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
# 5/5 itt a pont :)
2016. okt. 31. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilvn csak a nőkkel esik meg olyan, hogy kap egy értesítőt telefonon, megnézi, és úgy van vele hgy majd később válaszol mikor jobban ráér, mert napközben nem ér rá erre...
2016. okt. 31. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, develem is sokszor megesett, hogy nem válaszoltam egy nőnek ismerkedéskor.

Elkezdtünk beszélgetni és egy kis idő után kiderült, hogy a csaj agyilag zokni/megkeseredett/bolond/igénytelen. Ilyenkor egyszerűen csak nem írtam vissza, mert nem akartam végighallgatni azt a hisztit amit lenyomnak amikor megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit.

2016. okt. 31. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!