Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy itt egy...

Miért van az, hogy itt egy kérdésre válaszolnak?

Figyelt kérdés
Van egy adott kérdés, és több illető megválaszolja. Na most, ha a kérdésre, ami pl. ékezetek nélkül lett feltéve, akkor jön az első kommentelő, aki beleköt abba, hogy miért ékezet nélkül ír, a rá következő x válaszoló pedig folytatja ezt a sémát. És még, amit pláne nem értek: van egy normális kérdés, pl. ruhavásárlás témában (igen, lány vagyok :D) az első válaszoló kifejti a véleményét, hogy számára mi éri meg, eszerint melyik márka milyen árkategóriájú, erre jön a második kommentelő, aki egy az egyben ugyanazt leírja, csak maga a válasz át van fogalmazva... Miért kell ugyanazt leírni? És miért kell trágárkodni, ha valaki egy mások számára ostoba kérdést tesz fel, vagy miért baj, ha valaki ekezetek nelkul ir?
2015. aug. 4. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Trollok voltak, vannak és lesznek....FOREVER!!
2015. aug. 4. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyakran a két egymást követő, és lényegében azonos válasz egyszerre születik. Olyan is van, hogy a válaszoló lusta elolvasni a korábbi válaszokat.

Ami a nyelvtant illeti: én igyekszem ilyenért nem beszólni. Viszont egyeseknek olyan csapnivaló a helyesírása, hogy elgondolkozok, nem csak szórakozik-e valaki. Gyakran ezért nem válaszolok a kérdésre: egyszerűen nem tudom komolyan venni.

2015. aug. 4. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért azt is vedd figyelembe, hogy itt senki se kap pénzt azért, hogy válaszoljon neked, nem lehet semmiféle komoly elvárásod. Amelyik válasz nem tetszik, azzal ne törődj.
2015. aug. 4. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert trollkodnak.

Én azt utálom, hogy csomóan nem a kérdésre válaszolnak. Ma is kérdeztem, hogy női autós oktató ki tud, a válaszolók 90%-a azzal jött, hogy dede menjél férfihez.

2015. aug. 4. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!