Szerintetek ezt megalázónak kéne éreznem? 18 már elmúltam de még mindig félek a sötétben, viszont anyu nem akarta égetni a villanyt az előszobában így beállított egy tök gyerekes éjszakai fénnyel. Szerintetek ez megalázó?
én nem érzem annak, de az egyik barátnőm szerint nagyon az....18f
ráadásúl azt is hozzá tette hogy azért sárga mert az a kedvenc színem...
Ez egy könyvet idézett fel, nagyon régen olvastam. Egy árva lányról szólt (igaz történet prózában), akit egy vallásos, idősebb szülőkhöz került.
Egy alkalommal leküldék őt a pincébe, lefelé lépcső vezetett, mély pince volt a ház alatt. Mosásra tartották fent a helységet.
A lány 12-13 éves lehetett. Többször járt a pincébe, csak a szennyeseket hordta le. Az egyik alkalommal kiégett a égő, a lány megtorpant.
A nő nem engedte, hogy visszatartsa a félelem a lányt.
Valami ilyesmit mondott: Most lemész a pincébe vagy életed végéig küzdeni fogsz az ördöggel?
Szóval, hogy minden, amitől félsz, csak az ördög játéka.
Majd így folytatta a nő: Az isten embere nem félhet a sötétben.
Ez igaz,egyetlen papot,hívőt,apácát,egészséges mentalitású embert sen tudok elképzelni,aki félne a sötétben.
A lány, azt írta, hogy kegyetlennek érezte, akkor nevelőszüleit, de Utólag hálás érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!