Szerintetek van ennél nagyobb szopás?
Ma ki kellet ásnom egy 2 m mély, és kb 120 centi széles gödröt...reggel 8 kor kezdtem, és 18:00 kor végeztem leszakad minden testrészem komolyan mondom.
Ilyen próbatételt miért kap egy ember?? Komolyan azt éreztem ,hogy bűnös vagyok egyébként elég erős vagyok de az rohadtúl próbára tett minden téren. Ezek után csak azt tudom elképzelni ,hogy ennél nagyobb cumi egy 2+ os gödör lehet.
#8as vagyok- Ne haragudj, de akkor te még életedben nem dolgoztál még fizikai munkát csak ma először!
Régen falun a gyerekek már 10-12 -évesen kertet fordítottak fel és alaphoz zsaluzáshoz ástak...,-krumplit szedtek, végeláthatatlan kukoricasorokat kapáltak... -aki így nő fel az nem "hal bele" ha ásni kell például-úgy, hogy légyszives ne oktass a munkáról.
Attól, hogy nem "tanya paraszt"(sok nagyvárosi szerint)munkát végzek nap mint nap mert ugye tanultam és van könnyebb szebb munkám...-még végzek a mai napig kerti munkát és a téli tüzelőt sem fogadott ember rakja le a kazánházba.
Strandon volt, hogy munkatársam megkérdezte edzőterembe járok-e?
-Nem,csak dolgozom, illetve van egy kis tornász" múltam" is...
Tehát nem a levegőbe beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!