Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van ennél nagyobb...

Szerintetek van ennél nagyobb szopás?

Figyelt kérdés

Ma ki kellet ásnom egy 2 m mély, és kb 120 centi széles gödröt...reggel 8 kor kezdtem, és 18:00 kor végeztem leszakad minden testrészem komolyan mondom.

Ilyen próbatételt miért kap egy ember?? Komolyan azt éreztem ,hogy bűnös vagyok egyébként elég erős vagyok de az rohadtúl próbára tett minden téren. Ezek után csak azt tudom elképzelni ,hogy ennél nagyobb cumi egy 2+ os gödör lehet.

2016. okt. 28. 19:28
1 2
 1/15 Blade Bone ***** válasza:
79%
Ne rinyálj, mint egy piicsa.
2016. okt. 28. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Gondolj a sírásókra, akik ennek a dupláját ássák ki, +38 és -20 fokban, nap mint nap ... és rögtön jobban fogod érezni magad!
2016. okt. 28. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Viccelsz, hogy ez 10 órán át tartott, ugye? Kicsit gyakorolni kéne, és akkor hamarabb is menne, meg nem is halnál bele.
2016. okt. 28. 19:37
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Egy kertész vagy egy sírásó gyakran csinál ilyet, még a kőművesnek is szokott bőven földmunkája lenni+még a csákányozás stb kibírtad egyszer, más évtizedeken át ezt csinálja.
2016. okt. 28. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Mi volt az oka, hogy ezt kellett csinálnod ?
2016. okt. 28. 19:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne rinyálj, lehetett volna roszabb is: keményre fagyott földbe ásni.
2016. okt. 28. 19:54
 7/15 A kérdező kommentje:
Egyébként igen:) néha elcsodálkozom a kömüvések és az ilyen munkások teljesítményén "hétköznap hősei". Amúgy nagybáttyám vállalkozó köműves, és ott kellett segítenem.
2016. okt. 28. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

60kg nő vagyok ez kb 1,5-2 órás munka.

Sajnos tudom mert a szeretett kutyám sírját magam ástam -fárasztó bár lelkileg segít!

Két éve volt-de a kutyus még mindig hiányzik....

(

2016. okt. 28. 20:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ez a legnagyobb szopás, mert azért ennél sokkal nagyobb bajok is vannak, na. Apám 64 éves, és kivágta a hatalmas fenyőfát a kertből, felmászott rá. Nagyapám 70 évesen még kiásta az egész alapot a csatornázáshoz. van ez így.

Sajnálom, ha rossz napod volt, de nem volt kinek elmondani?

2016. okt. 28. 21:04
 10/15 A kérdező kommentje:
1,5 két órás munka :D jólvan látom ide csak elméletkedni járnak az emberek 190 cm vagyok , és 100 kg sportos testalkatú férfi és higgyétek el, hogy k**a nagy cumi (ezt azoknak mondom akik nagyon elvannak tévedve). Amúgy már mondtam ,hogy tisztelem az olyanokat akik ezeket a kisujjukból előtudják rántani nem kell okoskodni :D de azért köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!