Mi nagyobb bok, mi er tobbet? Ha a notarsai dicsernek meg
egy not vagy a ferfiak?
Figyelt kérdés
Adott 2 lany. Az egyik lanyt az esetek 90%aban a nok es inkabb a baratnoi dicsernek meg(szep ez a ruha, jol all ez a szin, szep vagy), facebookon is. A masik csaj ennek az ellentete, neki az esetek 90%aban a ferfiak dicserik(szep vagy, nagyon jol all ez a ruha, tunderi vagy...). Melyik er tobbet?
2016. szept. 18. 15:20
1/8 anonim válasza:
Szerintem a masodik. De mindenki mashogy latja.
2016. szept. 18. 15:24
2/8 anonim válasza:
Egyik sem ér többet a másiknál.
Akár férfi, akár nő mondja, el tudom dönteni, hogy őszinte-e vagy van valami hátsó szándéka. Szóval bármelyik lehet értékes vagy felesleges.
2016. szept. 18. 15:24
3/8 anonim válasza:
Relatív.
2016. szept. 18. 15:30
4/8 anonim válasza:
Tehát a nő vagy a férfi véleménye ér-e többet?
Basssszz...
2016. szept. 18. 16:57
5/8 anonim válasza:
Magamból (meg a férfi lélektanból) kiindulva, inkább a női bók ér többet. Mi férfiak (lehet lepontozni, de így van), egy totál átlagos szürke nőben is fel tudjuk fedezni a szépséget/dögösséget/burkolt erotikát és hajlamosabbak vagyunk "elkalandozni", majd esetleg "észhez térni" (bár ez sem annyira igaz). Az én szememben konkrétan minden olyan nő gyönyörű, akinek arányos a teste, valahol már kicsit is láthatóan kerekedik (akár mell, akár popsi) és finom nőies arca van (lehet akár totál átlagos is). Utóbbi persze szubjektív, de a nők által csúnyának ítélt egy-egy testrészt (orr, szem) is mi férfiak hajlamosabbak vagyunk szexepilként értékelni. Ezzel szemben ha egy nő (különösen ha nem legjobb barátnő) elmond egy dicséretet, az egyfajta őszinte beismerésként is felfogható. Márpedig nem szoros kapcsolatban lévő nők nem szokták csak úgy egymást dicsérgetni, kivéve ha hosszú idő után először találkoznak és elpuffogtatnak egy-egy közhelynek tetsző bókot ("De rég láttalak szívem. Áh, de csinos vagy...blablabla").
2016. szept. 18. 18:54
6/8 anonim válasza:
5-ös, ezzel csak azt bizonyítod, hogy csak filmben láttál nőt, és minden lyukba bedugnád.
2016. szept. 18. 19:16
7/8 anonim válasza:
Az ötösnek szerintem meg pont igaza van…
Egy lány/nő van hogy akkor is megdicsér más lányt vagy nőt amikor igazából rosszul néz ki hogy mások előtt leégese. A férfiak szerintem nem dicsérnek még valakit ha azt nem gondolják komolyan. Én is eltudom játszani hogy nagyon tetszik egy lányon a szoknyája közben pedig magamban szinte elhányom magam. A férfiak vagy megdicsérnek vagy azt mondják hogy ez nem nézki jól.
Szóval szerintem egyértelműen a NŐK bókja a "jobb" !
2016. szept. 19. 19:08
8/8 anonim válasza:
Aha...
Pasi: Szia, szépség. Ismerkedünk?
Lány: Nem.
Pasi: Úgyis egy kövér bányarém vagy, te qrva.
Ja, csak akkor dicsérnek, ha komolyan gondolják. Idióta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!