Mi a véleményetek arról, ha valaki nem akar megházasodni, (tehát szexuális életet élni) és remeteként (nem jár semmilyen szórakozó helyre, nem cigizik, nem fogyaszt alkoholt, nem igen vannak barátai) éli le az életét?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 17:11
11/18 A kérdező kommentje:
A genetikának semmi köze nincs az akarathoz, a lélekhez, a szellemhez (ideológiához sem) meg főleg nem. (A test külső jelei, illetve a testi képességekhez van köze. Meg az hogy meddig képes élni az illető)
2016. okt. 28. 23:34
13/18 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy a tudomány azt állítja hogy köze van hozzá, de nem fogadom el ezt (mint a darwini világképet sem fogadom el).
2016. okt. 29. 12:55
15/18 A kérdező kommentje:
A darwini evolúciónak nincs tudományos alapja. (Egy vallás, mivel hinni lehet benne.) (A kutyából nem lesz szalonna. [Sertésből nem lesz kutya, meg a kutyából sem lesz sertés])
2016. okt. 29. 14:08
16/18 anonim válasza:
Huh... Asszem nincs tobb kerdesem. Ugy sem valaszoltal az elozore se.
17/18 anonim válasza:
Megkérdezném töle, hogy mivel tölti a napjait,miben lel örömet.
S hogy boldog-e. Miért döntött ily életforma mellett.
(Nem volt más választása?)
18/18 anonim válasza:
Néha én is szívesen élnék így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!