Hogyan mondod meg egy csajnak, hogy bocs de nincsen pénzed?
Szia bocs, de sajnos elég nagy szarban vagyok.Elveszítettem a munkámat, és szerintem így nem igazán van értelme folytatni a dolgokat mert nem igazán tudnám kielégíteni az igényeidet szerintem , és ezt nem azért mondom mert baj lenne velük hanem csak szimplán beszo*tam". Szóval ennyit akartam mondani, ha nem kereslek ez miatt lesz.
Ez így jó??
Tudom, hogy automatikusan szakítani fog szerintem ha meglátja ,de hát nem tudok hirtelen mást mondani meg szerintem tényleg azért elég fontos a nőknek a pénz (nem csak nekik, de azért hát igen)...
24f
Ha másképp fogalmazol, akkor más hatást vált ki. Ha azt hallanám, amit leírtál, akkor én is szakítanék, mert ez oltári baromság. Még azt is sugallja kicsit, hogy kb le akarod rázni. Legalábbis nekem ez így jönne le.
Inkább fogalmazz így: "Nézd, valamit el kell mondanom, mert úgy gondolom, hogy ez befolyásolhatja a kapcsolatunkat. Munkanélküli lettem, és emiatt nehéz anyagi helyzetbe kerültem, nem tudlak meghívni erre, vagy arra a pénzemből, mert jelenleg nem futja rá. Emellett is akarod folytatni a kapcsolatot?" - Ha ezt hallanám, akkor én nem hiszem, hogy otthagynék valakit az anyagi gondja miatt. Ha fontos neked a lány, inkább ily módon közöld vele a dolgot, hátha nem hagy ott emiatt. Szerintem egy érzelmekkel teli kapcsolatban nem a pénz költésére van a legnagyobb igény. Ez egy próba, de lehet, hogy kiállja a kapcsolat. Volt már pasim ilyen helyzetben, de nem hagytam ott. 21L
Ha megírnád ezt nekem, nem tudnám, mit csináljak.
Mennyi ideje vagytok együtt? Mit jelent, hogy nincs pénzed? Mész a híd alá? Nekem rögtön az ugrana be, hogy kölcsön akarsz kérni, csak nem mersz. Milyen igényeit elégítetted ki eddig pénzzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!