Hogyan mondod meg egy csajnak, hogy bocs de nincsen pénzed?
Szia bocs, de sajnos elég nagy szarban vagyok.Elveszítettem a munkámat, és szerintem így nem igazán van értelme folytatni a dolgokat mert nem igazán tudnám kielégíteni az igényeidet szerintem , és ezt nem azért mondom mert baj lenne velük hanem csak szimplán beszo*tam". Szóval ennyit akartam mondani, ha nem kereslek ez miatt lesz.
Ez így jó??
Tudom, hogy automatikusan szakítani fog szerintem ha meglátja ,de hát nem tudok hirtelen mást mondani meg szerintem tényleg azért elég fontos a nőknek a pénz (nem csak nekik, de azért hát igen)...
24f
Miért akarsz aranybányászokkal együtt lenni egyáltalán?
Ilyenekre foss rá magasról.
Nincs lóvé, játszd el míg megrakod párszor aztán ignoráld.
Oda mész hozzá, és ezt mondod neki:
"Szia bocs, de sajnos elég nagy szarban vagyok.Elveszítettem a munkámat, és szerintem így nem igazán van értelme folytatni a dolgokat mert nem igazán tudnám kielégíteni az igényeidet szerintem , és ezt nem azért mondom mert baj lenne velük hanem csak szimplán beszo*tam". Szóval ennyit akartam mondani, ha nem kereslek ez miatt lesz."
"Elveszítettem a munkám, nincs pénzem." Ennyi az egész. Úgy érzem azért akarsz "szakítani", mert attól félsz nem tudod kielégíteni az igényeit. Lehet hogy a félelmed alaptalan. Ha alaptalan, akkor nem hagy ott. Ha ott hagy, akkor legalább már leboxoltad magadban: Ez így "jó" neked, érted az okot, nem hibáztatod.
A lényeg hogy felesleges "mártírkodni", ha csak a pénz az akadálya a kapcsolatnak, akkor döntsön ő. Emiatt ne taszítsd el, akkor mindenki rosszul jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!