Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan mondod meg egy csajnak,...

Hogyan mondod meg egy csajnak, hogy bocs de nincsen pénzed?

Figyelt kérdés

Szia bocs, de sajnos elég nagy szarban vagyok.Elveszítettem a munkámat, és szerintem így nem igazán van értelme folytatni a dolgokat mert nem igazán tudnám kielégíteni az igényeidet szerintem , és ezt nem azért mondom mert baj lenne velük hanem csak szimplán beszo*tam". Szóval ennyit akartam mondani, ha nem kereslek ez miatt lesz.

Ez így jó??

Tudom, hogy automatikusan szakítani fog szerintem ha meglátja ,de hát nem tudok hirtelen mást mondani meg szerintem tényleg azért elég fontos a nőknek a pénz (nem csak nekik, de azért hát igen)...

24f

2016. okt. 25. 17:17
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Vagy inkább ne mondjak neki semmit?
2016. okt. 25. 17:20
 2/18 anonim ***** válasza:
27%

Miért akarsz aranybányászokkal együtt lenni egyáltalán?

Ilyenekre foss rá magasról.

Nincs lóvé, játszd el míg megrakod párszor aztán ignoráld.

2016. okt. 25. 17:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Oda mész hozzá, és ezt mondod neki:

"Szia bocs, de sajnos elég nagy szarban vagyok.Elveszítettem a munkámat, és szerintem így nem igazán van értelme folytatni a dolgokat mert nem igazán tudnám kielégíteni az igényeidet szerintem , és ezt nem azért mondom mert baj lenne velük hanem csak szimplán beszo*tam". Szóval ennyit akartam mondani, ha nem kereslek ez miatt lesz."

2016. okt. 25. 17:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Mond el neki hogy nincs pénzed, ha igazán szeret veled marad mert nem a pénzedert kellesz neki ha meg emiatt elhagy akkor meg ne sírj utána nem érdemel meg téged, és nem minden nőnek fontos a pénzt. Én pl. pont leszarom hogy a barátomnak mennyi pénze van, ez az ő dolga. Azt meg nem várom el h ő fizessen mindent hisz nem a pénze miatt szeretem. Ha nincs pénze, akkor majd én fizetek, nem nagy dolog
2016. okt. 25. 17:29
 5/18 anonim ***** válasza:
Összejöttél olyannal, akiről tudod, hogy az első akadálynál ott hagy? Ez nem igazán vall épelméjűségre
2016. okt. 25. 17:29
 6/18 anonim ***** válasza:
Minek vagy együtt olyannal, aki csak a pénzedért szeret??? Én ha valakit szeretek tök mindegy mennyi pénze van, az sem érdekel, ha szegény, mint a templom egere. L/23
2016. okt. 25. 17:37
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak hiszem és igazából szégyellem ezt elmondani ezt. Mert a mai korban nem kell senkinek + probléma szerintem...nem voltam még ilyen helyzetben nem tudom mit kell ilyenkor csinálni.
2016. okt. 25. 17:40
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Írd meg neki, mi a helyzet, de azt azért hadd döntse el ő, hogy mit kezd az infóval. Normális nőt nem fogja érdekelni, hogy ideiglenesen megszorulsz, melletted fog állni így is. Ha meg tudod, hogy alapból aranyásó típus, minek vagy vele egyáltalán?
2016. okt. 25. 17:43
 9/18 A kérdező kommentje:
Rendben megfogom neki, ha nem fog mellettem állni akkor sem tudok semmit csinálni szóval igazából mindegy.
2016. okt. 25. 17:47
 10/18 anonim ***** válasza:

"Elveszítettem a munkám, nincs pénzem." Ennyi az egész. Úgy érzem azért akarsz "szakítani", mert attól félsz nem tudod kielégíteni az igényeit. Lehet hogy a félelmed alaptalan. Ha alaptalan, akkor nem hagy ott. Ha ott hagy, akkor legalább már leboxoltad magadban: Ez így "jó" neked, érted az okot, nem hibáztatod.

A lényeg hogy felesleges "mártírkodni", ha csak a pénz az akadálya a kapcsolatnak, akkor döntsön ő. Emiatt ne taszítsd el, akkor mindenki rosszul jár.

2016. okt. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!