Miért van a legtöbb korombeli csajnak 10 évvel idősebb fiúja?
16 éves srác vagyok.
Azt vettem észre, hogy a legtöbb korombeli, minőségi (tehát viszonylag értelmes és nagyon szép) csajnak minimum 5, de nem ritka, hogy 10 évvel idősebb pasija van.
Sokszor van, hogy megtetszik valaki, aztán utánakeresgélés után megtudom, hogy egy 25 éves sráccal volt eddig együtt és erőteljesen elmegy a csajtól a kedvem.. Miért jönne össze velem, ha 25 éves csávók tologatták már 1-2 éve?
Nincs ezzel bajom, csak kicsit furcsának találom, hogy ez igazából már a nálam 2-3 évvel fiatalabb csajoknál is jelen van.. Tehát már ők is legalább nálam 2-3 évvel idősebb fiúkkal kavarnak (pl 14 éves csaj egy 19 éves fiúval).
Ezek szerint nekem a mostani hatodikosok/hetedikesek között lenne célszerű nézelődnöm vagy mi a rák?
Ha idetéved egy ilyen lány, majd elmondja, hogy ez azért van, mert ő hűűűű de érettebb a vele egyidős fiúknál :) Pedig általában arról van szó, hogy ennyi idősen szereti felnőttnek hinni magát az ember, és az idősebb partner mellett megkapja ezt az illúziót. (Nyilván van, akinek az is imponál, hogy a 25 évesnek több a pénze, de nem feltétlenül ez a legfontosabb a szemükben.)
Ne aggódj, a 21-25 éves fiúk körében általában a lúzerek azok, akik a 16 éves csajokat szédítik, mert egy 20-30 év közti nő már elvárná azt is, hogy egy 25 éves fiú agyilag legyen már 25 éves szinten, csak nekik ez nem megy.
Biztosan találni fogsz hozzád illő lányt, akit nem tologattak 25 évesek előtted, mert azért még mindig nem az ilyenekből van a legtöbb.
Ugyan ez a helyzet 18-19 éves szférában.
Esélytelen hogy velem egykorú lányt találjak.
Viszont nincs kedvem óvóbácsit játszani egy 13 éves kislány mellett.
Röhejes ez a mai világ.Egy rossz vicc.
Az a gáz ebben az egészben hogy nyilvánvaló az hogy idősebb srácok csak kihasználják a fiatalabb lányokat.
Ezzel jól tönkreteszik őket lelkileg,aztán az értelmesebb koruk béli srácokkal se akarnának összejönni,akik esetleg még emberszámba is vennék őket.
Az idősebb pasik általában tapasztaltabbak, jobban tudják, hogy kell udvarolni egy lánynak, hogy kell viselkedni egy párkapcsolatban, stb. A 16 éves srácok nagy része borzasztóan gyerekes, nem vesznek semmit sem komolyan, főleg nem a lányokat.
30/N
"Az idősebb pasik általában tapasztaltabbak, jobban tudják, hogy kell udvarolni egy lánynak, hogy kell viselkedni egy párkapcsolatban, stb."
Ja, mert aki tapasztalt és tudja, hogy kell viselkedni egy párkapcsolatban, az pont egy 16 évest fog várni a gimi előtt minden délután :D Figyelj, 16 évesen én is azt hittem, hogy hú, de érettebb vagyok az összes többi tininél (az összes többi tini is annak tartotta magát), de azért 30 fölött is ehhez ragaszkodni, hogy te mennyivel érettebb voltál, kicsit vicces :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!