Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amióta kevés százalékom van,...

Amióta kevés százalékom van, folyamatosan lepontoznak ha normális választ írok akkor is, miért ennyire buták az emberek?

Figyelt kérdés

Pl. vegyük alapul hogy van egy kérdés, amire írna egy átlagos, nem megosztó választ egy 90%-os, sokkal több eséllyel hagynák békén és nem pontoznák le mint pl. egy 30%-ost.

Miért ilyen sz_r ez az oldal?

Leírok egy teljesen átlagos dolgot és le 0%-oznak. Hogy pontosabban idézzem, valaki leírta a véleményét egy kérdés alá ami nekem nagyon tetszett és oda írtam hogy egyetértek. Ő 54%-os lett engem teljesen lepontoztak. Mi ebben a logika? Itt vezetitek le a napi stresszt és az emberek iránti utálatot?

Komolyan, ezen az oldalon mindenki azt hiszi magáról hogy ő tökéletes, és a másikban meg ott keresi a hibát ahol már nincs is. Mi van meg ezenkívül? Önsajnáltatás, önigazolásra váró álszent, elkeseredett fiatalok. Leírják magukat a világ legszánalmasabb emberének hogy aztán tömegnyien oda írják, hogy "ugyan dehogy, szuper ember vagy, értékes, intelligenst sbt stb, csak szedd össze magad". MI EZ AZ OLDAL? Olyan kérdések vannak, hogy az agyam eldobom, akkora marhaságok. FELNŐTT EMBEREKTŐL. Ha le mered írni a véleményed annak természetesen egyeznie kell mindenkiével, vagy legalábbis a nagytöbbséggel különben marhaság.

A másik, a sok álszent r_hadék, bocsánat már nem tudok szebben fogalmazni, igazából azt se tudom miért írom ki ezt a kérdést, valószínűleg rajtam így jön ki a NAPI STRESSZ és nem a lepontozásban. Szóval jönnek itt az emberek a prűd maradi dumákkal, hogy ő huszonakárhány éves és még nem csókolózott meg szűz és erről a nők tehetnek, és ő csak olyan nővel kezdene aki nem volt előtte még senkivel, mert aki már volt az r_banc stb. Szóval ezek a szövegek. Ez mi? Az ilyen nem veszi észre hogy benne van a hiba? Itt mindenért le van r_bancozva nő/lány, már azért is ha eljár bulizni. :D Komolyan ennyire felszínesek az emberek? Ennyire fekete fehéren látják a világot vagy csak ezzel a világnézettel akarnak enyhíteni a saját nyomorukon?

Lehet szidni, szidjatok, kritizáljatok, nem érdekel!!! :)

2016. okt. 23. 04:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Lényegesnek tartod, hogy ne legyél lepontozva?

Írj az ott elvártnak megfelelően. Csapd be magad, hogy milyen jó vagy az adott témában, ez esetben pedig a neked megfelelő pontszám azt jelenti, hogy milyen jól tudsz hazudni!

Mint látod (és használod!), ez anonim oldal. Még álnév nélkül is kérdezhet bárki bármit, a válaszok is lehetnek név nélküliek.

Jómagam jellembeli hibának tartom, ha valaki úgy fogalmazza kommentjét, hogy az másoknak tessen, nem pedig a sajátját, az igazit írja.

Ugyanolyan balga dolog (sztem), mint az FB-n a lájkvadászat.

Értelmetlen dolog értelmetlen embereknek értelmetlen emberektől.

2016. okt. 23. 07:01
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Ugyan...

Én szinte kizárólag a munkámmal kapcsolatosan szoktam válaszolni (adó, tb, munkajog, családtámogatás). Mindig azt pontozták le, aki ért hozzá. :) Bezzeg a laikus Mari, az jobban tudja. Lepontozzák a jogszabályt is...

Hidegen hagy.

Én azt nem értem, az étel kategóriában mi alapján húzza le valaki a mit főzöl holnap válaszokat... De ha ettől boldogok, egészségükre.

2016. okt. 23. 07:32
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

11, én mertem szembe menni a tömeggel. Leírtam, hogy 20 éve élek az anyósomnal, ápolom, jól megvagyunk. Jóban vagyok a sógornőmmel, a testvéreimnek bármikor segítek. Nem szent vagyok ettől, hanem normális. Úgy lenulláztak, mint a huzat. Mert anyóst illik utálni, csak annak segíts, akiből hasznod lesz.

Egy korábbihoz meg annyit, hogy az oldal tele van programozókkal, mindenki naponta szexel 40 fokos lázzal (ajánlott is itteniek szt), mert különben azonnal megcsalja a párja. Ahol a nő egyedül és élvezettel végez házimunkát, vagy neadjisten naponta főz, akkor idióta rabszolga. Minden szülő orvos és jogász, mindenki gyereke orvostanhallgató...

2016. okt. 23. 07:46
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
Micsoda problémák uram isten.
2016. okt. 23. 09:06
 15/19 anonim válasza:
12%
Azt hiszed rossz napod van? Nézz körül a számítástechnika rovatban.
2016. okt. 23. 10:54
 16/19 anonim ***** válasza:
15%

Nahát, de jó, hogy ezt a kérdést kiírtad. Én még azt sem tudtam, hogy az én válaszaim hogy a csodába mindig csak 38%? Most már értem! Ne aggódj, ez az emberek intelligenciáját mutatja. Te jóval fölöttük vagy!

37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nincs többé gonosz. Nézed a helyét és nincs sehol. A szelídek pedig öröklik a földet és gyönyörködnek majd a béke bőségében." Ezt a Biblia írja!!!!!!!!!!

2016. okt. 23. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem legjobban az zavar ebben, hogy kiírok egy teljesen ártalmatlan kérdést, de az emberek többsége úgy gondolja, hogy mi a francnak válaszoljak, amúgy is lesz majd az a nagyokos 11 éves aki azt hiszi jobban ért hozzá és csak lepontoz, ezért sokan nem is válaszolnak. Vagy amikor tényleg neked ez a szakmád, értesz hozzá, tudod miről beszélsz, de a szomszéd Julcsa hallotta a Pityukától, hogy ez nem igaz, szóval ő jobban tudja mint te...
2016. okt. 24. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

Diamikusan haladtam a megmondó emberek elismerése felé, ahol megbecsülés, és napi minimum egy ego-simogatás várható.

51%-ig meneteltem, majd másnap 46-ra csökkent, ha jól emlékszem jelenleg 44%.

Úgy tűnik megállíthatatlanul süllyed a százalékos értékem, amelynek oka, hogy belekötöttem egy helyesírási hibát elkövető kölyökbe.

2016. okt. 24. 12:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia,

Én is fontolgatom, h töröltetem magam, mert nem tetszik ez a színvonal.

# észrevettem, hogy a valóságnak megfelelő válaszokat is lepontozzák a nagyokosok, sokszor nem is értem, miért

# egyszer nullára pontoztak, mert az egyik kérdésnél a kistestű kutyákat kellett utálni, én meg kiírtam, hogy szeretem őket, és az anyám kutyájáról (kistermetű) pozitívan nyilatkoztam

# volt egy kérdés, a kérdezőnek az volt a baja, hogy az anyja napokig ugyanazt a fehérneműt hordta, meg kevés a bugyi otthon, meg de igénytelen. Erre írják páran, h van-e zsebpénze a kérdezőnek, h venni kéne stb. Na, 100%. Én is odaírom, h újakat kéne venni, 33%. Ezt nem tudtam mire vélni.

# a vallás rovatban is katasztrófa, ami megy. Nem akarom a jehovatanúkat védeni, de némelyik már 20% alatt van.

# 0%-on vagyok, mert egy név angol megfelelőjét kérdezték, én meg leírtam, és példát is írtam rá (egy színésznő, akit a googlen bárki megkereshet). De a nagyokosok biztos jobban tudják.

2016. okt. 29. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!