Melyik ideálisabb amikor egy lánynak nincs semmilye vagy ha kicsit teltebb (mármint pici has stb)?
Sokan a pálcikaemberkéket szeretik, de én szeretem a teltebb lányokat.
Pl. egy ilyen nő nagggyon ideális lenne számomra:
Általában a teltebb csajok jönnek be, csak legyen arányos a dolog. De láttam már elől deszka, hátul léc lányt is, aki mégis nagyon nőies volt.
#5-össel annyiban egyetértek, hogy tényleg sokat számít a genetika és a sport. Az arányai azonban irreálisan hangzanak. :D
Inkább legyen vékony mint "ducibb" egy átlagos lány.
Nekem jobban tetszik egy laposabb (de azért még létező) fenék és a pici cici. Az legalább formás és feszes.
Vannak persze kivételek. Az egészségtelenül vékony lányok és a "Hank Hill ass" nem tetszik, és van olyat "teltebb" lány aki viszont igen.
Példák nélkül nehéz véleményt mondani, ahogy előttem is írták, mást jelent a "telt" a férfiaknak. Én egy kövér nőre asszociálok ha meghallom, a molettről meg bálnára.
6-os nincs ebben semmi irreális rengeteg ilyen lány van és nem is sportolnak. Persze nekem se tökéletes az alakom, sőt. Igazából mindenki máshogy látja, mert mindenkinek más az ízlése, volt aki azt mondta rám hogy idomtalan vagyok, egy alacsony tömzsibb lány neki nőiesebb volt. Volt aki azt mondta konkrétan hogy olyan fenekem van hogy olyat még rajzolni se lehetne. És a legtöbbször csak pozitív megjegyzéseket kapok. :D Na hát ez elég jól szokott esni, mikor egyáltalán nem sportolok és nem is sportoltam normálisan soha és nem is foglalkoztam különösebben azzal hogy jó alakom legyen. Mindig is gebe kislány voltam, csúfoltak is miatta, aztán úgy voltam vele hogy ilyen maradok és melleim se lesznek. 16-17 éves koromig ezt is hittem aztán valami csoda folytán elkezdtem nőiesedni. (Iszonyat későn érő vagyok) Ez látszik az alkatomon, tartásomon, mozgásomon még mindig. Nem az az elől deszka hátul léc, de nincs meg az a tipikus kifejlett nőies alak és kisugárzás. Mint pl. nála: [link]
Most 20 vagyok és szinte mindenhol elkérik a személyit, sokan 16-17-nek néznek, a hangom is kislányos és utálom. Nem tudom ez hogy jön ide, meg hogy minek beszélek ennyit magamról de mindegy. :D
Na szóval az alakom kb. mint itt Cara Delevinge [link] csak nagyobb mellekkel, nem mondanám kövérnek a csajt tehát nincs mit fogni rajta, szóval ő már "anorexiás, nincs semmije, elől deszka hátul léc" kategóriás csajnak mondható? :D Mert a kérdésből ez jön le.
Szó ne essék arról, hogy a telt csajok nem csinosak és nem lehetnek azok. Mint írtam, nem súly függvénye, egy 50 és egy 80 kg-os csaj is lehet alaktalan, narancsbőrös stb.
Ha fiú vagy, tudod hogy neked milyen nő az ideális.
Ha lány vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy van olyan fiú, akinek te vagy az ideális.
Csak ne korlátozd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!