Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent, ha valaki nyitott?

Mit jelent, ha valaki nyitott?

Figyelt kérdés

Hogyan kell nyitottnak,szabadelvűnek lenni?

Mik az ismertetőjelei?

2016. okt. 22. 17:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
95%
Ezt nem lehet eroltetni, ez egy adottsag. En nyitott vagyok. Az a nyitott ember, aki barkivel barmirol tud nem unalmasan dumalni, aki mindenkivel megtalalja a kozos hangot, aki elfogadja az embereket, nem akad el a beszelgetesben, jol kommunikal, sokmindent megoszt az eleterol es konnyen beszelgetesebe tud elegyedni.
2016. okt. 22. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra azt jelenti nyitottnak lenni(így is próbálok èlni), hogy nem fogadom el feltétel nélkül az átlag és a szüleim véleményét, valamint a hagyományos álláspontot.Saját értékrend szerint élek, azaz, ha én úgy gondolom, hogy amit xy tesz elfogadható, akkor nem fogom elítélni.Mindenki vélemènyét meghallgatom, az új emberekkel érdeklődő vagyok, új dolgokat szívesen megismerek.
2016. okt. 22. 18:00
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 Nem ezt jelenti.
2016. okt. 22. 18:01
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

De igen! Az amit az 1-es írt is azt jelenti + hozzá még a második amiket írt + az, ha valaki úgy viselkedik, úgy él ahogyan azt te nem tennéd, attól függetlenül nem ítéled el, hanem elfogadod, hogy neki ez a norma. Én úgy vagyok vele, hogy amíg valaki nem bánt másokat sem szóval, sem tettel azt csinál és úgy ahogy csak akarja. Lehet, hogy elcsodálkozom, hogy hogy tudja így csinálni, én biztosan nem tenném, de az ő dolga, nem az enyém. Sosem beszélek ki másokat és ha körülöttem ezt teszik vagy nem szólok hozzá vagy ha elegem van, akkor aki legjobban osztja az észt, attól megkérdezem, hogy mégis hogy bírja ilyen negatívitással, rosszindulattal élni a napjait? De még őt sem igazán ítélem el, mert bár rosszat okoz másoknak, általában a múltjában és/vagy jelenében lévő sérelmek miatt teszi ezt, szóval sajnálatot érzek leginkább.

Mindezektől függetlenül egyáltalán nem vagyok nyitott személyiség, mert nem akarok idegenekkel vagy alig ismerősökkel beszélgetni. Az életemhez még nincs közük, később akár lehet is, az ő életük még nem érdekel, szóval ne zúdítsa rám senki a személyes dolgait és főleg ne akarjon rólam ilyeneket megtudni :D Majd idővel, szépen, de főleg lassan elválik, hogy akarom-e közelebbről megismerni vagy nem.

2016. okt. 22. 18:39
 5/13 A kérdező kommentje:

Az a nyitottság,ha valaki elfogadja a másságot,hisz a sokszínűségben+ önmagát adja,nem kényszeresen cselekszik.

Ha valaki nyitott,azt toleránsnak mondják.Aki nyitott az sohasem prűd,vagy konzervatív.Nem dogmatikusan gondolkozik,hanem elfogadja,hogy mind mások vagyunk.

kb ezt jelenti nyitottnak,szabadgondolkodónak lenni.

2016. okt. 22. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kb mind ezt írtuk amúgy, szóval nagyjából egyetértünk.
2016. okt. 23. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
32%
Minek teszel fel kérdést, ha azt gondolod magadról, hogy mindenki másnál jobban megtudod válaszolni? :D
2016. okt. 24. 09:38
 8/13 A kérdező kommentje:
De ha valaki nyitott,az szabadelvű és szabadgondolkodású.Ezt jelenti.
2016. okt. 25. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
Nyitott egyenlő szabadelvű? Nahát! Mindig tanulok valami újat.
2016. okt. 25. 23:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Ezt mindenki tudja.
2016. okt. 26. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!