Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz a többszemélyű...

Szerintetek gáz a többszemélyű facebook profil?

Figyelt kérdés
Amiket látok:Nóra és öcsi,Timi és Sanci,de gondolom rengeteg ilyen van még.Szerintem úgy kell felmosni a nyálas papucsot a padlóról...

2016. okt. 22. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Én még egy ilyet se láttam, de ha lenne ilyen ismerősöm sem érdekelne. Ha nekik ez jó, hát legyenek boldogok. Én nem irigylem tőlük.
2016. okt. 22. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Gáz, mert 100%-ban a külvilág felé szól annak minden tartalma, másokra erőltetve két ember magán (intim) kapcsolatát. Jelentsd őket ha zavar, nem fogják tudni igazolni hogy legitim a profil, így vagy zárolva maradnak, vagy kénytelenek egy személyre visszaírni.
2016. okt. 22. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ennél gázabb a volt kollégám volt, aki a csajával közösen használt ilyen fiókot. És kiírtak egy dolgot a falra, és az alatt kommentekbe kommunikáltak, meg csináltak egy másik fb-t ahova írtak üzit, és amúgy mindig írogattak oda...de egy fiókba voltak ugye így az üzenetbe mindig a végére odaírták ki írja. Szánalom volt rendesen nézni is.
2016. okt. 22. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem leírhatatlanul gáz, ez már a szánalmas kategória.
2016. okt. 22. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Szanalmas. Olyan, mintha nem is lenne sajat szemelyiseguk. Oke, hogy egyutt vagyunk, szeretjuk egymast, de attol meg ket kulonallo ember. Arrol nem is beszelve, hogy igy egyaltalan nincs maganeletuk. Mi van, ha pl a lany a baratnom, es en csak neki akarok irni valamit uzenetben? Ahogy tapasztalom, az ilyen emberekrol altalaban szepen leperegnek a baratok, es teljesen egyedul maradnak egy mellesleg rossz kapcsolatban, mert 10bol 9x ez csak az egymason valo uralkodasnak az egyik latvanyos megnyilvanulasa, kovetkezenye.
2016. okt. 22. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Szánalmas, azért csinálják ezt, hogy nehogy valamilyen nő rá tudjon nyomulni Sancikára Gizike tudta nélkül.
2016. okt. 22. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Úgy mondanám, hogy hülyeség. Nem akarnám azt, hogy a barátom olvasgassa h mit levelezek egy bnőmmel, és nem azért mert titkos, hanem mert kell mindenkinek privátszféra. Meg önálló személy mindenki.

A fősulin is volt egy ilyen pár, egy másik srác meg tréfálkozott rajtuk:

Ott megy a Gergő. Tudjátok, a Kata és Gergőből*. Hát nem láttátok a Facebookon?

(*nevek megváltoztatva!)

2016. okt. 22. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Nagyon jó,hogy kiírtad a kérdést.Én is pontosan úgy gondolom mit az előttem írók.Szánalmas :( Mert nem tudom,hogy éppen ki van a gép előtt...pl van mondjuk Szilvi és Norbi lehet hogy nekem Norbi volt barátom,de semmit nem tudok a barátnőjéről,és nem is ismerem...de ugyanúgy látja a Norbinak írt üzenetemet,ami lehet férfi dolog is,mármint olyan ,hogy csak rá,és rám tartozik.Én jelentettem legalább két ilyen profilt.Ha nekem tudott lenni saját profilom,és vállaltam a nevemet akkor ezt tőlük is elvárható.A szabály rájuk is vonatkozik.És különben is a facebook adatlapon egy születés nap van,és egy nem,tehát vagy férfi,vagy nő.(Tegnap kikapcsoltam egyébként a facebook fiókomat,beleuntam.)
2016. okt. 23. 03:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Bár gáznak nem tartom, de hülyeségnek igen. Mondjuk jelenteni sem jelenteném, mert saját joguk, hogy hogyan regisztrálnak, de mint barát/barátnő tuti nem írnék nekik, mert csak az egyiknek szólna a levelem. Mégha nincs is benne titok, akkor sem tartozik a másikra. Ahogy ezt már többen is írták.
2016. okt. 23. 23:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem a saját joga, mert a Facebook tiltja ezt.

Azt is hogy 13 éven aluliak regisztráljanak, mégis elég sok szülőt hagy hidegen a dolog, majd siránkoznak hogy a kiskorú gyerekét zaklatják a kortársai vagy idősebbek, és azt nem tudja feldolgozni a gyerek, mert szarva a szabályokra olyan felületet használ ami nem a korosztályának és értelmi-érzelmi képességeinek megfelelő.

2016. okt. 24. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!