Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja lehet annak a lánynak...

Mi baja lehet annak a lánynak akinek százával vannak fent saját magáról képei és minden nap változtatja a profil képét? Önimádó lehet vajon egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
Azt hiszi az ilyen,hogy sokkal több és jobb ő mint más lányok ? Beképzelheti magának egy ilyen csaj?

2016. szept. 20. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem gyenge és önbizalomhiányos. Valamit kompenzál ezzel. Én sajnálom, nem irigylem a problémáit. Kemény élet lehet ennyire görcsösen és komplexusosan élni.
2016. szept. 20. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Hidd el én nem tudom mi lehet az ilyen lányokkal. Jó ha 4-5 hónaponta rakok fel 1 új képet. Engem sosem érdekelt,hogy 10 en vagy 100 an lájkolnak ,de ez a lány húúúú több száz képe van fent 25 éves létére.
2016. szept. 20. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Irígy vagy?
2016. szept. 20. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez téged zavar, kibillent a lelki békédből?
2016. szept. 20. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem :) Figyelj mire ? Ennyi erővel én is lefotózhatnám magamat több százszor és rakjuk fel :) Igazából azért kérdeztem mert nem igazán értem,hogy egy lánynak miért fontos ez. Viszont nem minden lány ilyen csak pont rámentem ennek a csajszinak a fényképeire és pufff ennyi képet se látni minden nap egy átlag csajról !
2016. szept. 20. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap szüksége van a megerősítésre, hogy ő "Jó nő".

Egyébként, aki kiegyensúlyozott és magabiztos annak nincs szüksége ilyesmire.

Van egy ismerősöm, ő is ilyen látszik, hogy kétségbe esetten próbálkozik így párra találni.

Gondolom összeomlana, mint a colostok ha egy napra leállna a net és nem 1 db kapna bókot/ likeot sem. 😁

Nekem nem szimpatikus amikor egy ember ennyire el van foglalva a külsejével, legyen szó akár nőről vagy férfiról. Sekélyességről felszínes életszemléletről árulkodik.

Férfiaknál az autós képek viszik a pálmát. :))

2016. szept. 20. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!