Ellopták a dalom! Ez bűncselekmény?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és imádok dalokat írni. Sokat el is küldök barátaimnak hangfelvételben, és ők is szeretik és nagyon támogatnak. Egyszer szintén így történt, mikor egy legújabb osztálytársamnak küldtem el, akivel közel kerültünk egymáshoz. Megígérte, hogy nem adja tovább, aztán pedig előadta az én dalomat, úgy, hogy ugyan bemondta, hogy én írtam, de ettől függetlenül az én beleegyezésem nélkül adta elő. Ennek lehet valami következménye? Vagy mit csináljak? Én erről nem tudtam... :(2016. okt. 22. 14:45
1/3 anonim válasza:
Ez nem bűncselekmény, ha csak nem védetted le.
2/3 anonim válasza:
Előadta, azaz valahol elénekelte, miután elmondta, hogy ezt a dalt pedig Kovács Józsi írta. Ez se nem lopás, se nem bűncselekmény.
3/3 anonim válasza:
Feltüntette a szerzőt, akkor mégis miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!