Voltál már kerékpárlopás szemtanúja, vagy láttad a tolvajt menekülés közben?
Figyelt kérdés
- próbáltad megakadályozni?
- hívtak a rendőrséget?
- milyen márkájú, illetve értékű lehetett a kerékpár?
- a kerékpár tulajdonosa, hogyan állt hozzád?
2016. máj. 29. 06:26
1/3 anonim válasza:
Én már csak a kettévágott biciklizárat láttam. A tulajdonosa később kiplakátolta a környéket. Egy újszerű városi kerékpár volt, többet nem tudok.
2/3 anonim válasza:
Egy általam is elcsent hulladék biciklit lopott el a szemem láttára egy másik jómadár. Mosolyogtam,ahogy feltűnésmentesen odament,és behajolt mintha kizárná 😄
3/3 anonim válasza:
Egyszer két srác pont a mellettem lévő biciklinek a zárját fűrészelték el, amikor mentem a saját biciklimért. De nem tudom, hogy tolvajok voltak-e vagy az egyikőjük biciklije volt és csak nem tudták kinyitni a zárat (én is jártam már így a sajátommal), úgyhogy nem szóltam rájuk. Amúgy is akármit is mondok, nem hagyták volna abba, úgyis azt mondták volna, övék a bicikli, akkor is ha nem, úgyhogy nem lett volna értelme rájuk szólni... Öt perc alatt elvitték a biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!