Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme fürdeni ha másnap...

Mi értelme fürdeni ha másnap úgy is izzad az ember?

Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 23:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Örülj inkább, hogy ezeket megteheted! Ne tudd meg azt, hogy éhes vagy, nem tudsz koncentrálni, emiatt akadozik a beszéded, a gondolatod, a járásod sem töki.

Ha nem mosol fogat, más 2.,3. nap szólni fognak (vagy megjegyzéseket kapsz), hogy büdös a szád, 2 hónap múlva meg a fogadon is meglátszzik majd.

Ha nem fürdesz, már másnap érzed saját magadon az szagváltozást.

Hidd el: ezek szükségesek! Amúgy mire kellene az "elpazarolt" idő? Nintendozni?

2016. okt. 21. 05:02
 12/22 A kérdező kommentje:
11, tényleg emiatt akadozik a beszéd az éhség miatt?
2016. okt. 21. 08:39
 13/22 A kérdező kommentje:
a gondolkodás? hogy függ össze?
2016. okt. 21. 08:40
 14/22 anonim válasza:
95%
Úgy függ össze a kettő egymással, hogyha nem eszel, akkor a tested nem tud miből energiát előállítani. Nincs mihez nyúljon a szervezeted. Ebből következik az, hogy nem tudsz normálisan gondolkozni, fáradékony leszel, lépni nem fogsz bírni egy idő után, és nem lesz erőd semmihez. Hát így függenek össze a dolgok egymással.
2016. okt. 21. 08:57
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Hogy ne hagyd túlszaporodni és megerősödni a nem kívánt bacikat,gombákat. Í
2016. okt. 21. 08:57
 16/22 Kanizsai Rudolf válasza:
93%
Kedves kérdező én a helyedben orvoshoz mennék. elég súlyos agybetegséged van
2016. okt. 21. 09:08
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

"a gondolkodás? hogy függ össze?"

Az agy glükózzal "táplálkozik". Olyan neki a vércukor, mint az autónak a benzin. Ha nem tankolod meg a kocsit, nem fog menni. Ha nem eszel, nem lesz miből előállítania a szervezetednek a cukrot, az agyad nem fog úgy, mint máskor. Ha egyáltalán nem eszel, akkor a zsírsejtekben eltárolt energiát használja fel a szervezeted (ezért fogysz, ha koplalsz), de az sem véges, ha mindet felhasználta, akkor meghalsz és kész.

A tusolás meg tényleg nem időigényes. Én napi 2x zuhanyzok, reggel és este. 5-5 perc az egész. Ha hajat is mosok, akkor 10 perc.

2016. okt. 21. 09:11
 18/22 anonim ***** válasza:
96%
Mi értelme megszületnünk, ha úgyis meghalunk?
2016. okt. 21. 16:06
 19/22 anonim ***** válasza:
95%

"Ne tudd meg azt, hogy éhes vagy, nem tudsz koncentrálni, emiatt akadozik a beszéded, a gondolatod, a járásod sem töki."

Ez teljesen így van, saját tapasztalatból alá tudom támasztani. Volt olyan, hogy nagyon későn tudtam ebédelni, és utoljára csak reggelire ettem pár falatot, és bizony akkor rendesen szédültem, és semmire sem tudtam koncentrálni, semmi értelmes dolgot nem tudtam elvégezni. Mert nem is lehet úgy.

Az meg már tényleg vicc számba megy kérdező, hogy a higiénia fontosságát nem látod be. Nem feltétlenül kell fogat mosni, csak ha túl sok ideig nem mosol fogat, annak előbb-utóbb bizony fogó lesz a vége.

És akkor hadd meséljek el egy horrorszerű történetet a mosakodásról/fürdésről. Volt egy ember az ismeretségi körömben (személyesen is ismertem, bár csak így futólag, egyszer-kétszer dumáltam vele, ennyi volt az egész). A lényeg, hogy egyszer behülyült, és szó szerint annyit nem adott magára, hogy a munkabakancsát levegye. Ez halálkomoly: abban aludt éjszakánként. Sosem vette le, egy percre se. Nyilván nem is fürdött. Nem tudom miért, valami elpattanhatott az agyában. Ezt pár hétig el is játszotta, csak közben a lába a bakancsban üszkösödni kezdett. A vége az lett, hogy amputálni kellett a lábát. Egy ilyen hülyeség miatt, hogy nem volt hajlandó levenni a bakancsot. Most élhet fél lábbal. Nem túl jó dolog ez, ugye? És akkor nyilván a költői kérdés: szerinted megérte, hogy megspórolta azt az időt, hogy levegye a bakancsot és elmenjen fürdeni?

2016. okt. 21. 23:08
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
Mi értelme van megszületni,ha egyszer ugyis meghalunk?
2016. okt. 22. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!