Valorium kérdése:
Hogyan növeljem az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a középiskolát és eddig is problémám volt vele hogy sajnos vagy nem sajnos nem vagyok túl magas (165cm) fiú létemre 15 évesen nem tartom magam csúnyának de tudva hogy minden lány (szinte) a magasabb fiúkat szereti kicsit lelombozó a tény :c valami ötlet?2016. okt. 20. 22:41
2/6 anonim válasza:
Még van két dobásod.
A farkad jó nagy, ha esetleg az sem akkor
Nagyon sikeres leszel (sok pénzed lesz)
Ha ez sem akkor bukta.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ezen ne aggódj.. sokkal fontosabb a kisugárzásod meg az, hogy rendes legyél, mint a magasságod. Mellesleg most kezdessz majd el nőni.. nálunk az osztályban volt olyan srác, akivel nyár elején még nagyjából egyforma magasak voltunk, most meg simán felnézek rá :D
4/6 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy a neandervölgyi ember is 165 centi körül volt,mégis mennyivel erősebb,szívósabb volt a mai magas férfiaknál.Én is így léptem túl ezen a problémámon.Legyél olyan erős,mint egy neandervölgyi,legyél erősebb,kitartóbb mint a többiek.Tanulj,vidd sokra az életben.Legyél sikeres
5/6 anonim válasza:
de.. a neandervölgyiek ki is haltak..
6/6 anonim válasza:
Nem emiatt haltak ki,hanem mert kis területen voltak elterjedve.A legvalószínűbb,hogy a szupervulkánkitörés miatt haltak ki,ami ketarolta Eurázsiát,a neandervölgyi élőhelyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!