Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt életed legmeghatározób...

Mono55 kérdése:

Mi volt életed legmeghatározóbb válasza? :-)

Figyelt kérdés
Folyamatos döntések elé állít minket az élet vagy a fene tudja "micsoda". Milyen kérdés és válasz volt az,ami sorsdöntő volt és sok minden megváltozott utána? Köszi a válaszokat :-)
2016. okt. 18. 22:47
1 2
 1/13 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Amikor a menyasszonyom igent mondott. Az egész azután következő életemet meghatározta! :)
2016. okt. 18. 22:54
 2/13 A kérdező kommentje:
:-) igen. A párválasztás nagyon is befolyásolja hogy hogyan alakul az életünk. Kívánok sok boldogságot :-)
2016. okt. 18. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy tanárnőmmel folytattam le a beszélgetést. Végső elkeseredettségemben és tanácstalanságomban hozzá fordultam válaszokért, mivel megbíztam benne. Valamelyest ismerte a múltam.

'Mi az, amit a leginkább megtennél? Bármit megtehetsz! Mert megteheted!'

A legnagyobb nyomot ez a kijelentése hagyta bennem. Azóta némileg megváltozott a hozzáállásom az élethez. Már nem akarok véget vetni ennek. Végig akarom csinálni, méghozzá azért, mert megtehetem! Mert magamért meg kell tennem!

2016. okt. 18. 22:59
 4/13 A kérdező kommentje:
És milyen igaz,amit írtál kedves 2.válaszoló.bárcsak több ember ébredne rá arra ,hogy ő is képes dolgokra és nem a csodára várna. Remélem az ő életükben is lesz egy olyan ember,mint a te tanárod és egy kis önbizalmat ad nekik.
2016. okt. 18. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
"Ha tudnád, hogy Chopin ezt milyen körülmények között írta, nem így játszanád."
2016. okt. 18. 23:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyanyámmal egyszer találkozhattam,15 évesen nyáron. Rá 5 hónapra, 16.-ik születésnapom előtt 5 nappal elhunyt. Az utolsó felém intézett mondata így szólt: "Mostmár boldogan halok meg,mert megismerhettelek" (még mindig könnyes szemmel írom le ezt a mondatot)

A másik amikor a jelenlegi páromnak igent mondtam a randevúra. 4 hónapig udvarolt,hívogatott,nem volt hozzá kedvem, aztán úgy gondoltam miért ne, max végre békén hagy.Az eljegyzést,és az esküvőt tervezgetjük. Előbbit inkább csak ő,bár pár dologban kikérte a véleményem,de a többi meglepi lesz.

Harmadik eset egy tanárom.. Te *nevem* vagy vagy a többiek? Egyedi vagy,lehet, hogy sokaknak nem tetszik,de csak irigyek,kincs vagy,nézd mennyi ugyanolyan ember,és te mégis más vagy közöttük,kitűnsz.Értékes vagy."

Valamint vannak még ilyen kis apró "kincsecskéim" amik nap mint nap erősítenek,de messze ez a három volt a legmeghatározóbb.EDDIG. :)

2016. okt. 18. 23:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok; Nagybátyámmal élt a nagyim, és telefonban mondta, nyilván,de így is sokat jelentett.
2016. okt. 18. 23:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :-)
2016. okt. 18. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
"szeretlek"
2016. okt. 18. 23:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Ezzel a "kincs vagy" dologgal egyetértek. Mindenki különleges és egyedi.:-)
2016. okt. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!