Mi volt életed legmeghatározóbb válasza? :-)
Egy tanárnőmmel folytattam le a beszélgetést. Végső elkeseredettségemben és tanácstalanságomban hozzá fordultam válaszokért, mivel megbíztam benne. Valamelyest ismerte a múltam.
'Mi az, amit a leginkább megtennél? Bármit megtehetsz! Mert megteheted!'
A legnagyobb nyomot ez a kijelentése hagyta bennem. Azóta némileg megváltozott a hozzáállásom az élethez. Már nem akarok véget vetni ennek. Végig akarom csinálni, méghozzá azért, mert megtehetem! Mert magamért meg kell tennem!
Nagyanyámmal egyszer találkozhattam,15 évesen nyáron. Rá 5 hónapra, 16.-ik születésnapom előtt 5 nappal elhunyt. Az utolsó felém intézett mondata így szólt: "Mostmár boldogan halok meg,mert megismerhettelek" (még mindig könnyes szemmel írom le ezt a mondatot)
A másik amikor a jelenlegi páromnak igent mondtam a randevúra. 4 hónapig udvarolt,hívogatott,nem volt hozzá kedvem, aztán úgy gondoltam miért ne, max végre békén hagy.Az eljegyzést,és az esküvőt tervezgetjük. Előbbit inkább csak ő,bár pár dologban kikérte a véleményem,de a többi meglepi lesz.
Harmadik eset egy tanárom.. Te *nevem* vagy vagy a többiek? Egyedi vagy,lehet, hogy sokaknak nem tetszik,de csak irigyek,kincs vagy,nézd mennyi ugyanolyan ember,és te mégis más vagy közöttük,kitűnsz.Értékes vagy."
Valamint vannak még ilyen kis apró "kincsecskéim" amik nap mint nap erősítenek,de messze ez a három volt a legmeghatározóbb.EDDIG. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!