Miért csinálják ezt?
Azt tapasztalom, hogy szinte mindenki elfordítja a fejét, ha meglát (általában lefelé). Visszanéztem párszor, és emelt fővel sétáltak tovább.
Miért nem lehet mellettem simán elsétálni?
Nem vagyok egy szépség, finoman szólva. Talán ez lehet az oka a dolognak? (Én erre gyanakszom.)
(Privát üzenetet kérlek, ne küldjetek!)
Mert kínos, ha valakire ránéz a másik, ő meg visszanéz. Nem akarják, hogy úgy tűnjön, mintha bámulnak téged.
A mai világban, amikor az okostelefonokba vannak temetve a fejek, mindenki rohan, senki nem figyel oda senkire, nehogy azt hidd, hogy pont majd rajtad fognak "lovagolni" az emberek, hogy hogy nézel ki.
a feltűnő és szúrós bámulásra szokott ez a reakció lenni.
esetleg azt gyakorolhatod,hogy csak a szemed sarkából bámulsz,de a fejed előre néz és nem teljesen odafordulva nézel bele a fejébe a másiknak.
Szemezni meg pláne nem szemezek.
Ilyen kinézettel nem lenne esélyem senkinél, ráadásul nem is akarok kapcsolatot.
Több nyűggel jár, mint örömmel, és az öröm része egyedül is megoldható. A nyűg részre (hazugságok, megfelelés) meg nincs szükség.
Tehát az egész kapcsolat dolog felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!