Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha melankolikus...

Mit csináljak ha melankolikus természetem miatt elijesztem az embereket?

Figyelt kérdés

Az zavar leginkább, hogy nem tudom megadni nekik amit szeretnének, érzek egy megmászhatattlan falat, ami miatt nem megy, nem tudok jó lenni, Mindig búskomor, komoly vagyok, ami sokaknak az jön le hogy biztos rossz ember vagyok, negativ, rossz kedvü, megkeseredett..

De Egyszerüen ilyen az alap természetem, az a baj hogy én igy érzem magam jól, ez a megszokott. Rosszul érzem magam ha erőltetnem kéne a vidámságot..

De ugyanakkor az is zavar, elég rossz hogy többet várnának tőlem, de nem tudom megadni.. és látni a csalódottságot az arcukon.. ez az egész ördögi kör mintha saját magamnak adnék egy pofont.. Mit tegyek?

2016. okt. 8. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy elijesztenéd őket. Engem például nem lehetne elijeszteni ilyen apróságokkal.

Sokkal inkább keresed csak magadban a problémát fölöslegesen.

2016. okt. 8. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ami nem megy, nem kell erőltetni. Ha mást mutatsz, mint ami vagy, akkor azt a karaktert kedvelik meg benned, és ha az lepleződik le, na akkor csalódnak igazán.

Valószínűleg te az vagy, aki kevés, de annál mélyebb barátságra számíthat. Valamennyire én is ilyen vagyok (melankolikus és flegmatikus típus keveréke), szeretek a dolgok végére látni. Aki hajlandó velem tartani, az megismerhet, aki meg nem, az nem is baj, ha elfut előlem.

Nm tudom, mennyire vagy érdekelt művészetekben: irodalomban, filmben stb., én a legtöbb melankolikus alkatú emberrel itt találkoztam (bár tudom, hogy ez egy kicsit sztereotip kép is egyben).

2016. okt. 8. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Tanulj!

Rendeld alá magad picit az első találkozásoknál mások társas vágyaira, de még maradj önmagad!

Van egy könyv, első benyomás a címe, torrenten fent van, ebben fog segíteni :)

2016. okt. 9. 01:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tévesen látod a helyzeted,attól mert búskomor vagy,még nem utasítanak el,ha nem nézed le az embereket,nem vagy bunkó,és azért igyekszel kommunikálni.Ennyi az egész,nyilván mindenki nem fog szeretni,de ezzel nem vagy egyedül.
2016. okt. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!