Én nem tudok azzal a tudattal lenni nőkkel, hogy éppen hogy csak elég vagyok neki, baj?
Nyolcas vagyok, "az anyagias"
női nemnek nincs szerencséje abból a szempontból, hogy a férfiak egy részét (ez korfüggő) elsősorban a szexuális vágya hajtja, és nem az embert látja meg a nőben, hanem a fenekét (húsipar)
Így van ez, akiről írtál (#7) csőves, te sem az embert láttad meg benne, akkor most mit vársz, ha te is így nézel?
Kik mondják, hogy a"nőknek könnyű"
Az mire vonatkozik, az élet melyik területére?
Rántottát csinálni?
A nő szexpartnert könnyen találhat, mint a férfi, mert a férfi egy része (kortól függ), még a legyet is röptében.
A férfi nehezebben talál (főleg, ha ezt el is hiszi) CSAK szexbarátnőt, mert a nők jelentős része, akárkivel nem kufircol (csak jószagúakkal).
A nőknek csak abban "könnyű", ha elönti a forróság, válogathat kivel hűti le magát, de normális párkapcsolatot teremteni, ahol mindkét fél részéről bizalom,tisztelet,megbecsülés áramlik; ahol a másik értékesnek lát, nem csak egy "ha nincs ló, jó ez a szamár is"... szóval az felemelő .
Ha kölcsönös, akkor teljes; szeretetnek hívják.
Hát én nő vagyok, és nem válogathattam soha, még egyből sem.
És ha te látsz egy koszos, büdös, csöves nőt, akkor rögtön pontozod a fejedben? Megnézed a fenekét? Kétlem.
Az a férfi és nő válogathat, aki jóképű/szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!